• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a jucat azi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, împotriva Dariei Kasatkina, în runda a doua a turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.365.250 dolari. A doua jucătoarea a lumii a anunțat că nu va colabora la turneele de la Wuhan și Beijing cu australianul Darren Cahil, însă îl va avea alături pe Andrei Pavel.

"Darren Cahill nu este alături de mine la acest turneu. Vom mai lucra împreună la Turneul Campioanelor. Până atunci, voi colabora doar cu Andrei Pavel" a spus Simona, intr-un interviu pentru presa chineză. Australianul, care este și comentator la ESPN, are trecută în contract o clauză care îi permite să absenteze de la turneele mai mici.

Acesta este motivul pentru care Halep a început să lucreze și cu Andrei Pavel. Colaborarea dintre cei doi a început la US Open, însă nu este momentan una permanentă.

"Suntem într-o perioadă de probă. Vom vedea cum va evolua această colaborare în perioada următoare. Andrei mă însoțește când Darren este absent. În plus, aveam nevoie de cineva cu care să mă antrenez în România" a explicat Simona atunci când a fost întrebată despre colaborarea cu Andrei Pavel.

"Cneazul" încasează un salariu lunar de 20.000 de euro în perioada în care lucrează cu Simona, sub cel al lui Cahill. Australianul primește 850.000 de euro pe an, dar și 10% din premiile câștigate de Simona. În plus, Halep îi va asigura lui Pavel transportul și cazarea la toate turneele la care va participa, Andrei urmând să joace și rolul de sparring partner.

Ca jucător, Pavel a câștigat Masters-ul de la Montreal, în 2001, a jucat un sfert de finală la Roland Garros, în 2002, iar, în 2004, a ajuns pe locul 13 în clasamentul ATP (cea mai bună poziție ocupată în ierarhia mondială).