• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep (25 de ani) a început pregătirea sezonului 2017 printr-un cantonament în inima munților. A patra jucătoare a lumii s-a deplasat, alături de Monica Niculescu, la Poiana Brașov, acolo unde a programat un prim cantonament.

De la ”reunire” a lipsit antrenorul Darren Cahil, dar acesta este așteptat în România, cel mai probabil, începând de săptămâna viitoare. Până atunci, Cahil mai are treabă cu Turneul Campionilor de la Londra, unde comentează pentru ESPN. Competiția din Anglia este transmisă exclusiv în România pe canalele Digi Sport.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Simona nu se va antrena însă doar în România. Cahill a convins-o ca a doua perioadă de pregătire să aibă loc la Adelaide (Australia), în luna decembrie. Cahill a confirmat că românca se va antrena în Australia, pentru a se acomoda mai bine cu căldura de acolo şi a-şi creşte şansele la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, care are loc în ianuarie.

Pentru a fi la la curent cu cele mai noi știri din sport, intră AICI pe pagina de facebook Digi Sport

Chiar și așa, decizia de a se antrena la Antipozi și de a debuta în noul sezon în Asia este surprinzătoare. Turneul de la Shenzen, primul pentru Simona în 2017, este de categorie International, în timp ce competiția de la Brisbane (Premier) ar fi scutit-o de oboseala călătoriei.

Halep şi Cahill au început colaborarea în urmă cu un an şi jumătate. Alături de Cahill, Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei, Indian Wells, dar a jucat şi finalele consecutive de la Toronto şi Cincinnati, pierdute la Belinda Bencic şi Serena Williams. De asemenea, cel mai bun parcurs din 2015 la un Grand Slam a venit tot sub comanda lui Darren: semifinala de la US Open, singura competiţie majoră la care a pregătit-o.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

În acest sezon, cei doi şi-au mai adjudecat 3 trofee, Madrid, Bucureşti şi Montreal. Faptul că australianul este şi comentator ESPN face ca acesta să nu fie prezent în loja Simonei la toate turneele la care aceasta participă. Tocmai de aceea, "Simo" mai are un antrenor, Daniel Dobre.

Simona Halep a declarat că anul 2016 a fost unul bun pentru ea, chiar dacă începutul a fost destul de greu din cauza problemelor medicale.

"Din punct de vedere medical la începutul anului acesta am avut ceva probleme, dar după 3-4 luni mi-am revenit şi am putut să joc la cel mai înalt nivel al meu. În şase luni am reuşit să mă calific la Singapore.

Tenisul meu este la un nivel destul de înalt anul acesta, am progresat şi fizic. Per total, 2016 a fost un an bun pentru mine", a spus sportiva din Constanţa.

Pentru a fi la la curent cu cele mai noi știri din sport, intră AICI pe pagina de facebook Digi Sport