Australian Open - Nadal Out In Second Round
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Madrid Open! Victorie fără drept de apel pentru spaniol
Sorana
Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala 6-3, 6-7 (6-8), 6-4. ”Sori” e în turul 3! Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

VIDEO Halep, campioană la BRD Bucharest Open! 6-1, 6-3 cu Roberta Vinci, în finală

12.07.2014, 22:37

La capătul unui meci perfect, Simona Halep a câştigat turneul WTA de la Bucureşti, BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, duminică, la Arenele BNR, după ce a învins-o pe italianca Roberta Vinci, cu 6-1, 6-3, în finală.

captura bucurie halep final
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

După o oră și 8 minute, Halep, favorita principală de la BRD Bucharest Open, a trimis trei ași în timpul finalei și a câștigat 71% din punctele jucate cu primul serviciu (23/32).

Cu serviciul doi, Halep a câștigat 12 puncte din 19, iar românca a salvat 5 mingi de break din 6 de care a beneficiat Vinci. Roberta Vinci a înregistrat statistici modeste: 9 puncte din 30 cu serviciul doi și 5 break-uri cedate (din 12 șanse oferite).

Simona Halep a cucerit cel de-al 8-lea trofeu WTA al carierei și, la final, pe acorduriile melodiei "Simply The Best", semnată de Tina Turner, favorita de la București s-a așezat plângând pe scaunul ei, copleșită de emoțiile succesului de pe teren propriu.

VIDEO MINGEA DE MECI A LUI HALEP

Halep, în vârstă de 22 de ani, a cucerit în cariera ei 8 trofee WTA, în afara turneelor de la Doha și de la București ea triumfând, în 2013, la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia.


Roberta Vinci, 31 de ani, are în palmares 9 titluri WTA: Bogota (2007), Barcelona (2009), Luxemburg (2010), Barcelona, 's-Hertogenbosch, Budapesta (2011), Dallas (2012), Katowice, Palermo (2013).

Simona Halep a fost premiată de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, la festivitatea de premiere asistând şi George Co0sac, preşedintele FR Tenis, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Jeno Marky, directorul turneului, Chen Shu, supervizorul WTA, reprezentanţii BRD, sponsorul principal al turneului, etc.

Turneul WTA de la Bucureşti se află la prima ediţie, după ce a fost mutat de la Budapesta, acolo unde Halep s-a impus anul trecut cu 6-3, 6-7 (7), 6-1 în finala cu Yvonne Meusburger, după ce în semifinale trecuse de o româncă, Alexandra Cadanţu, cu 6-2, 7-6 (1).

România a reuşit dubla la turneul de la Bucureşti, perechea formată din Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu câştigând, duminică, proba de dublu , după ce a învins în finală cuplul Cagla Buyukakcay (Turcia)/Karin Knapp (Italia), cu 6-4, 3-6, 10-5.

Halep, principala favorită la București şi numărul trei mondial, a fost recompensată cu 43.000 de dolari şi 280 puncte WTA, în timp ce finalista a încasat 21.400 dolari şi 180 puncte.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


LIVE TEXT

Setul 2

# 6-3, GAME, SET, MECI ȘI TURNEU! Simona Halep ridică spectatorii în picioare după punctul de 40-0, aruncă bucuroasă racheta din mână și ridică pumnii în aer, în semn de victorie! BRAVO SIMONA! 250 de puncte pentru campioana noastră, după un turneu în care a cedat un singur set - în semifinala cu Niculescu.

# 5-3 HALEP. Deși a avut minge de meci după ce a fost condusă cu 30-0, Halep n-a reușit să materializeze avantajul. Cu multe slice-uri în repertoriu, Vinci reușește să câștige game-ul. Servește Halep.

# 5-2 HALEP! Lovituri excelente ale lui Halep, care anulează handicapul de 0-15 și o apropie în cele din urmă pe a treia jucătoare a lumii la un singur game de victorie. As la ultimul punct!

# 4-2 HALEP, BREAK! Simona se distanțează la 0-30 cu un lung de linie executat perfect și apoi face 0-40 cu o dreaptă în colț. Game la avantaj. Finala se apropie de final, iar Halep e într-o poziție excelentă!

# 3-2 HALEP! Simona salvează o minge de break și face un nou game, al treilea la rând!

# 2-2 BREAK HALEP! Vinci greșește, servește moale, iar Halep o penalizează cu câteva retururi de finețe. Egalitate restabilită, la 15.

# 2-1 VINCI. Halep închide ușor game-ul, la 0, cu un as pe serviciul doi la ultimul punct. Va forța break-ul imediat.

# 2-0 VINCI. Game făcut de italiancă la avantaj, după un veritabil recital de scurte, în care Roberta a salvat și o minge de break. Simona este încurajată frenetic din tribune și urmează la serviciu.

# 1-0 VINCI. Break obținut de Vinci după egalitate la 40. Simona salvase două mingi de break pe parcursul acestui game.


OI Simona Halep a pus în teren 64% dintre primele servicii și a câștigat până acum 11 puncte din 18 cu acestea. Vinci are un procentaj de 50% la primul serviciu și nu a câștigat decât șase puncte din 19 cu serviciul doi, semn că fiecare fault al acesteia reprezintă o bună șansă pentru româncă. Halep a salvat 4 mingi de break din 5, iar Italianca 3 din 6. 38-29 este scorul pe puncte.


Setul 1

# 6-1 SET HALEP! Simona pare de neoprit în această finală, în care Vinci a încercat să fie agresivă, dar fără sorți de izbândă. Românca reușește un nou break și va servi prima în setul 2.

# 5-1 HALEP. Italianca este foarte periculoasă atunci când vine la fileu, fiind specializată pe jocul de dublu. A condus cu 30-15 și 40-30, dar a riscat apoi cu un retur puternic, care a ieșit în out. La avantaj, favorita publicului se impune cu un răspuns excelentă la o scurtă.

# 4-1, BREAK HALEP! Vinci nu găsește soluții la jocul perfect al Simonei. La 30-40, italianca servește moale, iar returul lui Halep o găsește țintuită pe baza terenului, fără șanse de a ajunge la minge.

# 3-1. HALEP! Simona etalează un serviciu excelent și câștigă game-ul la 0, după câteva schimburi scurte, în care Vinci n-a avut nicio șansă.

# 2-1 HALEP. Vinci salvează o minge de break cu două scurte care o cheamă pe Halep la fileu. Punctele sunt ajudecate de Roberta, care strânge diferența pe tabelă cu destul de multă șansă.

# 2-0 HALEP! În aplauzele spectatorilor, Halep o plimbă pe Vinci dintr-un colț în celălalt și își face apoi serviciul, la 30, după ce comite o dublă greșeală. Ultima minge a fost greșită de Vinci, care a trimis în fileu.

# Partida a început cu serviciul lui Vinci. Halep a câștigat primul punct al finalei, după care a salvat un avantaj al italiencei și a făcut în cele din urmă break-ul, cu o dreaptă plasată pe tușă! 1-0 HALEP!

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Etichete: halep vinci , brd bucharest open digi sport , halep finala bucuresti , vinci finala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (13.04.2021)
Reacția lui Steliano Filip, după ce s-a zvonit că revine în fotbalul românesc: ”A existat o serie de discuții”

Aproape de acord: Liverpool și-a ales noul antrenor și va plăti pentru el! Negocierile, pe ultima sută de metri
Rotterdam, Netherlands. 28th Nov, 2023. ROTTERDAM, NETHERLANDS - NOVEMBER 28: Head Coach Arne Slot of Feyenoord attends a press conference after the Group E - UEFA Champions League 2023/24 match between Feyenoord and Atletico Madrid at Stadion Feijenoord
Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești
Jefuită de două ori în șase luni, în același loc: suma care i-a dispărut și cum a reacționat
timofeeva
Citește și
Live Video Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, ACUM, DGS 2. Românca a câștigat al doilea set și trimite meciul în decisiv
Jaqueline Cristian of Romania celebrates a point against McCartney Kessler of USA during the Mutua Madrid Open 2024, ATP Masters 1000 and WTA 1000, tennis tournament on April 22, 2024 at Caja Magica in Madrid, Spain
Sorana Cîrstea a povestit secretul calificării în turul 3 de la Madrid Open: ”Adversara a simțit asta!”
profimedia-0802709366
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Câți bani a câștigat Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul trei la WTA Madrid

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”