• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep se află în această perioadă în Statele Unite, acolo unde va participa la turneul de la Washington (transmis în direct la Digi Sport). Visul său este câştigarea US Open, iar jurnaliștii americani de la Washington Post au profitat de prezența româncei în capitala SUA pentru a face un interviu cu ea.

Aflată în acest moment pe locul 2 WTA, Halep a dezvăluit care sunt obiectivele sale, cum i-a schimbat Darren Cahill cariera și care sunt cele mai bune prietene ale sale din circuit.

Kvitova, Suarez Navaro, Radwanska și jucătoarele din România sunt prietenele mele din circuit, susține Halep, pentru publicația amintită mai sus.

Halep a explicat și cum a reușit să o schimbe și să o motiveze antrenorul său Darren Cahill.

Darren mi-a dat foarte multă încredere. Simt că sunt o altă jucătoare acum, mai puternică. Mi-am schimbat mentalitatea, sunt mai pozitivă. Privesc toate lucrurile mult mai relaxat acum.

Nu eram o fire pozitivă, optimistă. Încă lucrez la acest capitol, pentru că trebuie să fiu şi mai pozitivă, dar nu este uşor. Muncesc foarte mult, mi-am schimbat un pic tactica și tehnica, a declarat Halep pentru Washington Post.

Scopul principal al româncei este să fie la potenţial maxim la cel de-al patrulea Grand Slam al anului, după cum ea singură a dezvăluit: ”Vreau să fiu în cea mai bună formă la US Open”.

Cea mai bună performanță a Simonei la US Open este cea din 2015, atunci când a atins semifinalele, fiind învinsă de Flavia Pennetta. Anul trecut, ea a pierdut împotriva Serenei Williams, în sferturile e finală.

Până la turneului de la US Open (28 august - 10 septembrie), Halep e prezentă în această săptămână la Washington (în direct la Digi Sport). 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT