• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Simona Halep va încheia anul pe primul loc în clasamentul WTA, dar asta nu înseamnă că a scăpat de critici. Eliminată în faza grupelor la Turneul Campioanelor, românca a fost considerată jucătoarea cu cea mai slabă evoluție în Singapore, de italienii de la Ubi Tennis.

Aceștia au acordat note tuturor participantelor, iar Simona Halep și Garbine Muguruza au fost singurele care n-au trecut ”examenul” din sudul Asiei. Jucătoarele care încheie anul pe primele două locuri au fost considerate cele mai slabe dintre cele opt, după ce nu au câștigat decât un singur meci, fiind notate cu 4, respectiv, 4,5.

Deși Jelena Ostapenko și Elina Svitolina au ratat și ele calificarea în semifinale, după ce n-au obținut decât o victorie în trei meciuri, cele două au primit nota cinci, asta după ce, probabil, cei de la Ubi Tennis au considerat că ele și-au spălat imaginea prin succesele obținute în ultima etapă din faza grupelor.

Cu toate că a pierdut un meci în Grupa Roșie, Caroline Wozniacki a primit nota maximă, după ce a câștigat trofeul, primul din carieră la Turneul Campioanelor. Daneza a obținut patru victorii impresionante. Mai întâi, ea a cedat doar patru game-uri în fața Elinei Svitolina și Simonei Halep, în primele două meciuri din grupă, iar, apoi s-a impus clar și contra Karolinei Pliskova și a lui Venus Williams, în fazele finale.

Și americanca a fost apreciată de italieni pentru evoluția sa, aceștia acordându-i un 9, după ce le-a învins pe Ostapenko, Muguruza și Garcia.

Notele acordate de Ubi Tenis participantelor de la Turneul Campioanelor:

Caroline Wozniacki (a câștigat trofeul) - 10
Venus Williams (finalistă) - 9
Caroline Garcia (eliminată în semifinale) - 7,5
Karolina Pliskova (eliminată în semifinale) - 6
Elina Svitolina (eliminată în faza grupelor) - 5
Jelena Ostapenko (eliminată în faza grupelor) - 5
Garbine Muguruza (eliminată în faza grupelor) - 4,5
Simona Halep (eliminată în faza grupelor) - 4

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT