• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a încheiat precedenții doi ani pe locurile 3, respectiv 2, în clasamentul WTA, Simona Halep va termina sezonul actual pe poziția a patra, după ce nu a mai reușit să ajungă nici măcar în semifinalele unui turneul de Grand Slam. Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare din România se află pe podium într-o ierarhie a banilor câștigați în 2016, fiind devansată doar de către Angelique Kerber și Serena Williams.

Aflată pe primul loc și în WTA Ranking, Kerber conduce și acest top, cu peste zece milioane de dolari câștigați de-a lungul sezonului. În ceea ce o privește pe Serena Williams, fostul lider mondial a adunat 7,6 milioane de dolari în 2016.

Halep, care completează podiumul, se afla la mare distanță de cele două. Cu cele 4,3 milioane câștigate, Halep a reușit însă să o întreacă pe Agnieszka Radwanska, cea care se afla pe locul trei în clasamentul pe puncte.

Iată și cum arată acest top:

Ierarhia mai poate suferi modificări în funcție de rezultatele înregistrate la WTA Elite Trophy, ultimul turneu important al anului. Competiția la care participă 12 dintre jucătoarele clasate pe pozițiile 10-23 în ”Race” poate fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.