• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep a terminat sezonul 2016 pe locul 4, cu trei trofee câştigate, la Madrid, Bucureşti şi Montreal şi cu un bilanţ de 45 de victorii şi 18 înfrângeri. Românca de 25 de ani şi-a acordat şi o notă pentru parcursul din acest an.

"- Ce notă ţi-ai acorda pentru acest sezon?
- 7-8, în jur de 7-8. Sunt ok, am vacanţă acum, am timp să mă recuperez, o să vedem când voi începe pregătirea", a comentat Simona.

În turneele de Grand Slam, Simona a atins sferturile la Wimbledon şi US Open. La All England Club, românca a fost învinsă de Angelique Kerber la mare luptă, 5-7, 6-7.

- "Îmi pare rău cel mai mult de meciul de la Wimbledon din sferturi, unde am fost foarte aprope şi totuşi am pierdut.
- Ai vrea să-l rejoci?
- Da, cu siguranţă!

"Pentru mine a fost mereu mult mai important un turneu de Grand Slam decât locul în clasament. Asta visez în fiecare zi să câştig un turneu de Grand Slam, dar vom vedea", a mai spus Halep.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.