• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a primit multe încurajări din tribună în timpul meciului cu Caroline Garcia. Fanii şi-au făcut simţită prezenţa şi au ajutat-o să câştige în minimum de seturi.

Simona Halep a avut parte de o galerie infocată încă de la primul meci jucat la Singapore. Fanii săi au venit în număr mare în tribunele arenei cu o capacitate de 12.000 de locuri. Printre aceştia s-a numărat şi fostul atacant al Rapidului, Andrei Ciolacu, cel care, în prezent, evoluează la Warriors FC, chiar în Singapore.

Mă bucur că am reușit să-i port noroc și a reușit să câștige primul meci. Pentru mine a fost o experiență inedită pentru că a fost prima oară când am fost la un meci de tenis și sper să revin cât de curând. Chiar în finală aș vrea să ajungă și să o câștige”, a spus vârful.

A evoluat excelent, incredibil, a jucat cel mai bun meci al său de până acum. Am mai văzut-o de câteva ori aici la Singapore, dar acum a arătat că este numărul 1”, a spus o fană a Simonei.

Sunt foarte încântant, mă bucur să o văd aici pe Viriginia Ruzici, pe care o aplaudam pe vremea când eram copil, așa că este un moment minunat pentru tenisul românesc și pentru România”, a zis un alt fan al româncei.

Simona Halep are toate motivele să se simtă ca acasă. Îi are alături și pe părinții săi.

Este un sentiment plăcut, le mulțumesc că au venit și ei se bucură că sunt aici. Este un bonus, să zic, acest turneu, la cum am început anul; mă bucur că mă aflu pentru a patra oară și încerc doar să mă bucur de ceea ce am realizat până acum și să dau tot ce am mai bun din mine”, a precizat Simona Halep.

Turneul Campioanelor este în direct la Digi Sport, în perioada 22-29 octombrie 2017.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT