• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Un eveniment fericit în lumea tenisului a fost anunţat în cursul zilei de azi, pe reţelele de socializare. Fosta mare jucătoare belgiană de tenis Justine Henin a scris pe Facebook şi pe Twitter că va fi din nou mamă, relatează cotidianul Le Soir.

Justine Henin, fostul N.1 mondial, în vârstă de 34 de ani, şi prietenul său, Benoit Bertuzzo, aşteaptă în primăvară un eveniment fericit. Justine Henin este deja mama unei fetiţe, Lalie, născută pe 20 martie 2013.

Fosta campioană a pus capăt carierei sale în ianuarie 2011. Ea şi-a trecut în palmares 43 de titluri WTA, dintre care şapte de Grand Slam, un aur olimpic la Atena, în 2004, o Fed Cup cu Belgia în 2001. Henin a primit şi numeroase recompense individuale, fiind desemnată de patru ori sportivul belgian al anului.

Justine Henin este idolul din copilărie al Simonei Halep. Cele două s-au întâlnit la Toronto, anul trecut (foto), iar sportiva noastră nu a ratat ocazia de a se fotografia cu fostul lider mondial.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.