Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Halep s-a calificat în sferturi la Guangzhou! Turneul este transmis de Digi Sport!

22.09.2015, 16:36

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe unguroaica Timea Babos, cu 6-4, 6-0.

simona halep-10
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

În sferturi, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Halep o va întâlni în premieră pe sportiva cehă Denisa Allertova, locul 74 WTA, care a învins-o pe Bojana Jovanovski (Serbia - locul 113 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/5).

Simona n-a avut un prim set prea reușit contra Timeei Babos, cedându-și de două ori serviciul, de fiecare dată după ce făcuse break, dar în al doilea a fost extrem de solidă. A servit atunci cei trei ași din meci, n-a oferit nicio șansă de break adversarei, căriea i-a luat de trei ori serviciul.

Tot în sferturi, Monica Niculescu o va înfrunta ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 11:00, pe Yanina Wickmayer (Belgia), care a trecut, 6-3, 6-4, de portoricanca Monica Puig.

Turneul de la Guangzhou este transmis de Digi Sport 2, începând cu faza sferturilor de finală, care sunt programate joi.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



GAME, SET, MECI SIMONA! 6-4, 6-0! Babos a salvat o minge de meci, la 40-15, dar la a doua n-a mai avut ce face și Simona merge în sferturi în stil de mare campioană! Partida a durat o oră și 6 minute. 


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 5-0. Al doilea break la zero consecutiv reușit de Simona! Acum joacă cel mai bun tenis al ei, cu lovituri extrem de precise.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-4, 4-0! Simona păstrează un nivel de joc foarte ridicat și nu-i mai dă adversarei sale șanse să revină în meci. S-a distanțat, teoretic decisiv!


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 3-0. Simona și-a recăpătat și forța și luciditatea. A câștigat la zero pe serviciul adversarei, care pare că a cedat complet.


UPDATE: GAME SIMONA! 6-4, 2-0. Simona a salvat trei mingi de break, de la 0-40, în game-ul secund al setului al doilea. Continuă să servească destul de inconsistent, dar are totuși capacitatea să lovească exact în momentele importante.


UPDATE: BREAK SIMONA! 6-4, 1-0. Babos pare obosită fizic în startul setului secund. Eforturile din primul set, când a încercat să ajungă la multe mingi trimise de Simona spre colțuri, s-ar putea să își spună cuvântul. Nici nu mai servește la fel de sigur ca în primul set.


UPDATE: GAME, SET SIMONA: 6-4! Simona își face prima oară fără emoții serviciul, la 15, și astfel pune punct primului set după 45 de minute de la startul disputei.


UPDATE: GAME BABOS: 5-4! Simona a avut două mingi de set pe serviciul oponentei sale, la 15-40. Pe prima a irosit-o cu un retur în fileu, pe al doilea serviciu. A doua a fost salvată de Babos, după un serviciu bun și un atac aproape de fileu, extrem de agresiv, cu reverul. A treia minge de set a fost din nou salvată de Babos cu un serviciu foarte bun. Simona a dat semne de nemulțumire, dar a reușit să salveze la rândul ei o minge de 5-4, cu un rever în lung de linie perfect. La a patra minge de set, însă, românca a trimis în fileu, după ce a ajuns târziu la o lovitură cu dreapta. Apoi Babos a servit solid de două ori la rând și a făcut până la urmă serviciul.


UPDATE: GAME SIMONA! 5-3! Simona continuă să aibă probleme pe serviciul propriu. A avut minge de 5-3, dar a trimis afară, neforțat. A fructificat-o pe a doua, cu un serviciu foarte bun.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 4-3! Simona a început bine game-ul și a condus cu 30-0, dar apoi a făcut două erori neforțate, iar Babos a servit primul as pentru 40-30. Apoi unguroaica face dublă greșeală și irosește șansa unui 4-3. Simona profită și reușește un nou break. Din mimică și din gesturi, Simona pare deranjată de căldura și umiditatea ridicate de la Guangzhou.


UPDATE: REBREAK BABOS. 3-3. Aproape incredibil, Simona își pierde din nou serviciul după ce a reușit break-ul. Rămâne inconstantă atunci când e la serviciu.


UPDATE: BREAK SIMONA. 3-2! Babos are un început de meci curajos și încearcă în permanență să deschidă unghiurile. Simona e pusă în dificultate după fiecare serviciu bun al adversarei sale. Atunci când intră în teren mai rapid, reușește însă lovituri precise, direct câștigătoare. 


UPDATE: GAME SIMONA. 2-2! Simona joacă la limită fiecare lovitură și din acest motiv greșelile ei neforțate sunt mai multe decât ale adversarei. Păstrează însă atitudinea agresivă și atunci când îi intră primul serviciu face cu destulă ușurință punctul. 


UPDATE: GAME BABOS. 1-2. Babos a prins curaj după game-ul anterior. A servit puternic, a jucat cu primul și a atacat. Simona a încercat să joace și ea cât mai tare, dar a trimis afară toate punctele importante. Game la zero al maghiarei


UPDATE: REBREAK BABOS! 1-1. Simona a salvat două mingi de break, după ce a început game-ul fără să reușească să joace cu primul serviciu la primele patru schimburi. Atunci când a făcut asta, a devenit agresivă imediat după retur și a atacat continuu. A avut minge de 2-0, dar a trimis lung, afară, iar apoi a început din nou să nu mai servească cu primul, astfel că Babos a făcut rebreak.


UPDATE: BREAK SIMONA! 1-0! Început perfect de meci pentru principala favorită a turneului chinez.


UPDATE 15:40: A început disputa. Timea Babos servește prima.


UPDATE 15:20: A luat sfârşit partida Francesca Schiavone - Jelena Jankovic. Scor final 5-7, 6-4, 4-6. Urmează întâlnirea dintre Simona Halep şi Timea Babos. 


UPDATE 14:30: Partida dintre Simona Halep şi Timea Babos este programată pe terenul pe care la această oră se dispută întâlnirea dintre Francesca Schiavone şi Jelena Jankovic. În acest moment scorul este 1-1 la seturi (5-7, 6-4) şi urmează manşa decisivă. Astfel, partida sportivei noastre va începe cu întârziere, undeva în jurul orei 15:30.

Etichete: monica niculescu , simona halep , guangzhou , halep babos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"
liverpool
Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
edi iordanescu si maria
Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!
Manchester City's Jack Grealish ahead of the UEFA Champions League quarter-final, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday April 17, 2024.
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”