• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 22:20 - Simona Halep a ales să se retragă în sfertul de finală de la Washington, la scurt timp după începerea decisivului. Românca a abandonat, în momentul în care Ekaterina Makarova conducea cu 2-6, 6-3, 1-0. După o scurtă intervenție a medicului, care i-a luat și tensiunea, după game-ul în care și-a pierdut serviciul la începutul ultimului set, românca a luat decizia să spună "stop".

După încheierea actului secund, Simona a avut parte de o scurtă discuție cu Darren Cahill, care i-a recomandat solicitarea unui time-out medical și i-a sugerat chiar să abandoneze în cazul în care nu se simte foarte bine.


Simona Halep are toate motivele să fie deranjată de decizia organizatorilor de la Washington. Toate partidele disputate de campioana noastră până acum au fost primele disputate în zilele respective, la temperaturi extrem de ridicate.

Simona joacă azi, în direct la Digi Sport 2, de la ora 21:00, pentru un loc în semifinalele de la Washington, în compania Ekaterinei Makarova. Sportiva noastră e favorită, dar totul depinde de modul în care s-a recuperat după duelul cu Mariana Duque-Marino.

Confruntarea constănţencei a fost programată din nou să fie în deschiderea zilei, iar temperatura va depăşi 30 de grade şi azi. Problema cea mare nu e atât mercurul din termometre, cât umiditatea care pune mari probleme.

Ieri, Simona a jucat contra lui Duque-Marino la o temperatură de 34 de grade şi a părut stoarsă de energie în unele momente. La 5-2 în setul 2, românca de 25 de ani l-a chemat la un time-out pe Darren Cahill, în timp ce adversara ei ceruse intervenția trainerului, acuzând dureri.

Pe durata celor aproape două minute, Simona a părut vlăguită, singurele sfaturi venite din partea australianului fiind să îi arate adversarei că suferă mai puțin ca ea și să bea cât mai multă apă.

"A fost cu adevărat cald. Am fost puţin moartă pe teren. Dar era la fel şi pentru ea, aşa că mi-am spus să lupt în continuare, chiar dacă m-am chinuit", a declarat Halep, la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Astăzi, în jurul orei 14:00 (ora capitalei SUA), când va debuta partida Simonei cu Makarova, se anticipează temperaturi între 30 şi 32 de grade.

21 de grade va fi temperatura azi la Washington, la ora disputării ultimei dispute din sferturi. Acele jucătoare vor beneficia de cu totul alte condiţii decât cele de care s-a "bucurat" Halep în această săptămână