• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Organizatorii turneului de la Washington i-au transmis un mesaj Simomei Halep după ce principala favorită a competiției a abandonat în sfertul de finală disputat în compania rusoaicei Ekaterina Makarova.

Deși n-au putut să țină cont de dorința Simonei și au programat-o și în sferturi tot la ora locală 14:00, organizatorii competiției din capitala Statelor Unite ale Americii i-au trimis un mesaj numărului doi mondial conform Prosport: "Simona, ne-a plăcut enorm să te avem aici, notează-ţi în calendar pentru anul viitor la a 50-a ediţie a turneului. DC te iubeşte!".

La conferința de presă, de după meciul cu Makarova, Halep a explicat ce le-a cerut organizatorilor. ”Am cerut să mă programeze puțin mai târziu, dar n-a fost să fie. Asta e, nu sunt supărată, sper să mă mai întorc la acest turneu. Mă durea capul şi îmi era puţin rău, astfel că era mai bine să mă opresc”, a spus Simona.

Toate cele trei partide pe care Simona le-a disputat la Washington au fost programate la ora locală 14:00, când afară erau temperaturi de peste 34 de grade.

Strategia organizatorilor a fost una care a ”sacrificat-o” pe sportiva din Constanța. Din dorința de a atrage cât mai mulți spectatori, diriguitorii turneului au programat meciurile Simonei mereu de la începutul zilei.

După abandonul de la Washington, Simona se pregătește pentru turneul de la Toronto, programat în perioada 7-13 august, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

Digi Sport transmite, începând din acest an, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.