• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Kei Nishikori, locul 9 ATP, nu va mai juca în acest sezon, din cauza accidentării la încheietura unei mâini, a anunţat miercuri staff-ul său, potrivit agenţiei Kyodo.

Nishikori a declarat forfait duminică pentru turneul de la Cincinnati, după ce a simţit dureri la încheietura mâinii drepte. Examenele medicale la care a fost supus au arătat că jucătorul de 27 de ani a suferit ruptura unui tendon.

Sportivul nu va mai putea concura în acest sezon. Deocamdată el nu ia în calcul o operaţie.

Finalist în 2014 la US Open, Nishikori a mai probleme în acest an cu încheietura mâinii drepte şi a jucat uneori în ciuda durerilor sâcâitoare. Accidentat în martie la Masters-ul 1.000 de la Miami, unde a fost eliminat în sferturi, Nishikori a ratat lunile următoare turneele de la Barcelona şi Madrid.

Cea mai bună performanţă a sa în acest an la turneele de Grand Slam este calificarea în sferturi de finală la Roland Garros. El figurează fără întrerupere în top 10 ATP din septembrie 2014, dar acum va coborî probabil în clasament în urma absenţei din circuit.

Nishikori este al treilea jucător care și-a anunțat forfaitul pentru 2017, după Stan Wawrinka și Novak Djokovic.