• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep va deveni lider mondial, începând de luni, după ce, sâmbătă, a câștigat în fața Jelenei Ostapenko, în semifinalele de la China Open. Performanța româncei a mișcat foarte multe persoane, nu doar din lumea tenisului, ea primind numeroase felicitări.

Inclusiv două foste legende ale tenisului feminin, Chris Evert și Tracy Austin, au salutat realizarea Simonei și au felicitat-o pe Twitter.

Multe felicitări pentru Simona Halep pentru ajungerea pe primul loc... A fost dureros să ajungă aici, dar bine meritat”, a scris Chris Evert, primul lider mondial din Era Open a tenisului feminin, jucătoare care a petrecut 260 de săptămâni pe primul loc al clasamentului și care a câștigat 18 de turnee de Grand Slam la simplu.

Americanca Tracy Austin, dublă campioană la US Open și fostă lideră a ierarhiei mondiale pentru 21 de săptămâni (la fel ca Maria Sharapova), n-a uitat nici de antrenorul Simonei, australianul Darren Cahill.

Felicitări, Simona Halep! Cu cât e călătoria mai dură, cu atât e mai dulce victoria! Darren Cahill, sunt fericită și pentru tine”, a postat și Tracy Austin.

Cahill n-a fost uitat nici de prietenul său, Paul Annacone. Fostul antrenor al lui Pete Sampras și Roger Federer i-a felicitat, la rândul său, pe Halep și australian pentru performanța realizată în finalul acestui an.

Felicitări, Simona Halep și Darren Cahill pentru această realizare extraordinară. Bucurați-vă!”, a scris pe Twitter și americanul Annacone, care, în ultimii ani, împreună cu Darren Cahill, a deschis o companie care să se ocupe cu antrenarea și dezvoltarea jucătorilor de tenis.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT