• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep va încheia anul pe locul 1 WTA, dar aşteaptă încă un titlu de Grand Slam. Acesta ar putea veni chiar în 2018. Fosta mare campioană Chris Evert merge chiar mai departe şi e convinsă că românca îşi va completa palmaresul cu o victorie la un turneu major în următorul sezon.

Americanca, o veche admiratoare a Simonei, se aşteaptă ca sezonul 2018 să fie unul de pus în ramă. Evert este convinsă că Victoria Azarenka şi Maria Sharapova vor reveni la nivel înalt, vorbeşte despre o probabilă întoarcere în circuit a Serenei Williams, care a devenit mamă în 2017, şi vede o luptă teribilă la vârf cu reprezentantele noului val, printre care se numără şi Halep.

"Cred că anul viitor Vika Azarenka va reveni la capacitate maximă. Cred că şi Maria (Sharapova - n.r.) va fi din ce în ce mai bună. Dacă va rămâne sănătoasă, va fi o forţă demnă de luat în seamă. Petra Kvitova a revenit şi Serena ar trebui să o facă la rândul ei.

Apoi e noul val, cu Garbine Muguruza, care are tot potenţialul din lume, şi Simona Halep. Aş fi şocată dacă Simona nu va câştiga un Grand Slam anul viitor", a declarat Evert, într-un interviu acordat pentru Times of India.

De altfel, fostul lider mondial spune că Halep a avut un an "aproape grozav", în care a avut câteva şanse importante de a triumfa la un Grand Slam.

"A avut un an aproape grozav. Ar fi trebuit să câştige la Roland Garros, ar fi trebuit să câştige la Wimbledon (trebuia să o bată şi pe Johanna Konta, şi pe Venus Williams) şi ar fi putut câştiga la US Open. Doar dacă ar fi câştigat meciurile importante...", a spus Evert.