• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Duminică va începe Turneul Campionilor, competiţia de final de an a circuitului masculin. Întrecerea se dispută la Londra, în sală, pe hard. Acest lucru l-a făcut pe Rafael Nadal să îi critice pe oficialii ATP.

"Nu este corect ca un jucător ca mine să nu joace pe o suprafaţă care să îi fie favorabilă. Evoluez întotdeauna pe cea mai grea suprafaţă posibilă pentru mine.

Este un turneu indoor, dar asta nu înseamnă că nu putem avea altă suprafaţă. Este un loc fantastic pentru a organiza acest turneu. Atmosfera este extraordinară. M-am bucurat de fiecare şansă pe care am avut-o să fiu aici, dar putem juca şi pe zgură", a comentat jucătorul de 29 de ani, într-o conferinţă de presă.

Rafa nu s-a impus niciodată la Turneul Campionilor, dar a ajuns în două rânduri în finala competiţiei: a pierdut în faţa lui Roger Federer (3-6, 6-3, 1-6, 2010) şi contra lui Novak Djokovic (3-6, 4-6, 2013).

La această ediţie, ibericul care are în palmares 14 titluri de Grand Slam, va face parte din Grupa "Ilie Năstase", alături de Andy Murray, Stanislas Wawrinka şi David Ferrer.

Nadal va debuta la Londra, luni, nu mai devreme de ora 22:00, contra lui Wawrinka. Meciul va fi LIVE la Digi Sport 2.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.