• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

UPDATE 22:29 Serena Williams a devenit în această seară mamă. Cea mai mare jucătoare din toate timpurile, judecând după numărul de Grand Slamuri, a născut o fetiţă de 3 kilograme şi 100 de grame.

"Starul tenisului Serena Williams a născut o feiţă de 3 kilograme şi 100 de grame. Atât mama cât şi bebeluşul se simt foarte bine", a anunţat în urmă cu puţine minute Chris Shepherd, un reputat jurnalist, apropiat al familiei Williams.

Ştirea iniţială

Serena Williams este pe punctul de a da naştere primului său copil. Marea campioană a fost deja internată la St. Mary’s Medical Centre, din West Palm Beach, Florida.

Câştigătoare a 23 de Grand Slam-uri în întreaga carieră (record în Era Open), Serena şi logodnicul său, Alexis Ohanian, au mari emoţii în aşteptarea naşterii.

Potrivit metro.co.uk, evenimentul este iminent, sportiva fiind deja internată la un renumit spital din Florida. Întregul etaj unde este internată Serena a fost deja dezafectat, din raţiuni de securitate.

Serena a făcut publică sarcina în aprilie, ulterior decizând să îşi oprească pentru moment cariera. Ea aflase că este însărcinată în ianuarie, cu două săptămâni înainte de Australian Open, unde s-a impus după o finală cu Venus.

După naşterea fetiţei, Serena îşi va relua uşor-uşor antrenamentele, obiectivul fiind să revină în competiţii în aproximativ 6 luni. Cel mai probabil ea va fi în plenitudinea forţelor la Roland Garros 2018, al doilea turneu de Grand Slam al anului.