• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Serena Williams va reveni pe teren în 2018, dar americanca nu a confirmat încă și numele primului turneu pe care îl va juca. Deși ea speră se fie la 100% încă de la începutul anului, pentru a-și apăra titlul la Australian Open, antrenorul Patrick Mouratoglou a lăsat de înțeles că lucrurile nu decurg chiar așa cum și-a propus fostul lider mondial.

Într-un interviu acordat pentru CNN, francezul a spus că ”Serena se pregătește pentru 2018. Ea se antrenează pentru a reveni în formă. În curând voi fi și eu lângă ea, în Florida”. Acesta a adăugat apoi că lui Williams i-ar putea fi greu să revină încă din ianuarie, la mai puțin de cinci luni după ce a născut.

Vom vedea cum corpul ei reacționează și la ce nivel va ajunge cu tenisul și vom lua o decizie legată de Australia”, a adăugat Mouratoglou.

În vârstă de 36 de ani, Serena Williams s-a antrenat chiar și în ultimele luni de sarcină, cu gândul de a reveni cât mai repede în circuit. Ea nu a mai jucat însă niciun meci oficial, după finala câștigată la Melbourne, la începutul anului, în fața surorii sale, Venus.

Serena urmează să înceapă anul pe locul 22 în lume, dar, dacă nu va evolua la Australian Open, ea va rămâne fără puncte și, în consecință, nu va mai avea clasament.

În cazul în care nu va fi prezentă la Melbourne, revenirea sa s-ar putea produce în luna martie, la Indian Wells sau Miami.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT