• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a intrat în vacanţă după Turneul Campionilor, unde nu a reuşit să treacă de grupe, şi se bucură de câteva clipe de relaxare înainte de a relua pregătirile pentru ceea ce speră a fi unul dintre cei mai buni ani ai săi: în 2017, are ca obiectiv câştigarea în premieră a unui turneu de Grand Slam.

Deocamdată, campioana noastră îşi încarcă bateriile în Bucureşti, unde la finalul săptămânii trecute a mers să vadă o piesă cu Ştefan Bănică Jr în rol principal: "Jake şi femeile lui".

Toţi cei prezenţi la teatrul Metropolis, dar mai ales cunoscutul actor au fost entuziasmaţi de prezenţa unei vedete de o asemenea anvergură şi au încercat să facă mai multe fotografii cu aceasta. "În seara asta am avut o spectatoare specială la teatru, la 'Jake şi femeile lui'. Bravo, Simona, pentru tot ce ai realizat!", a scris Ştefan Bănică pe Facebook. "Sunteţi minunaţi", au scris prietenii de pe celebra reţea de socializare, care s-au bucurat la rândul lor de inedita vizită a Simonei la teatru.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.