• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep a intrat în vacanţă după Turneul Campionilor, unde nu a reuşit să treacă de grupe, şi se bucură de câteva clipe de relaxare înainte de a relua pregătirile pentru ceea ce speră a fi unul dintre cei mai buni ani ai săi: în 2017, are ca obiectiv câştigarea în premieră a unui turneu de Grand Slam.

Deocamdată, campioana noastră îşi încarcă bateriile în Bucureşti, unde la finalul săptămânii trecute a mers să vadă o piesă cu Ştefan Bănică Jr în rol principal: "Jake şi femeile lui".

Toţi cei prezenţi la teatrul Metropolis, dar mai ales cunoscutul actor au fost entuziasmaţi de prezenţa unei vedete de o asemenea anvergură şi au încercat să facă mai multe fotografii cu aceasta. "În seara asta am avut o spectatoare specială la teatru, la 'Jake şi femeile lui'. Bravo, Simona, pentru tot ce ai realizat!", a scris Ştefan Bănică pe Facebook. "Sunteţi minunaţi", au scris prietenii de pe celebra reţea de socializare, care s-au bucurat la rândul lor de inedita vizită a Simonei la teatru.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.