• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Relația dintre Simona Halep și Radu Barbu a fost "întoarsă pe toate părțile" în această săptămână, după ce au fost surprinși împreună în vacanța din Italia, iar numărul 1 din topul WTA tocmai a reacționat, după veștile apărute în ultimele zile. Jucătoarea de tenis și-a modificat status-ul de pe profilul personal de Instagram.

Niciunul dintre cei doi nu a oferit vreo declarație despre tipul de relație pe care o au, dar Simona tocmai a făcut o modificare de ultimă oră pe rețelele de socializare.

"Single" (singură) este noul status apărut pe profilul de Instagram al Simonei, alături de care sportiva a pus un emoticon zâmbitor. 

Aproape concomitent, Radu Barbu și-a schimbat setările propriului cont de Facebook, pentru ca postările și fotografiile să oată fi văzute numai de prietenii săi.

Radu Marian Barbu are 34 de ani, este originar din Piteşti şi a avut o scurtă carieră în tenis, fără rezultate importante. Cel mai bun loc în clasamentul mondial a fost 1.151, în 2004, iar totalul câştigurilor sale s-a ridicat la modesta sumă de 3.217 dolari.

Partenerul Simonei Halep este bun prieten cu Adrian Ungur, cu care a jucat la dublu, şi, potrivit profilului său de Facebook a studiat în Statele Unite, la Texas Christian University. În prezent, antrenează mai mulţi copii, cărora le îndrumă primii paşi în tenis.