• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Simona Halep s-a prezentat la prima oră la Ambasada Chinei, împreună cu mama sa, pentru a depune actele de obţinere a vizei, necesară pentru participarea la turneele de la Wuhan şi Beijing.

A doua jucătoare a lumii a avut surpriza de a găsi o coadă destul de mare, însă nu a trebuit să aştepte pentru a-şi obţine viza. Oamenii ajunşi înaintea ei au lăsat-o să treacă în faţă, iar Halep nu a uitat să le mulţumescă printr-un mesaj postat pe contul de Instagram.

Chiar dacă am ajuns pe la 7.40 în faţa ambasadei pentru viză, în faţa mea erau 20 de persoane, dar mi-au oferit posibilitatea de a intra prima. Mulţumesc tuturor”, a scris Simona Halep.

Halep va pleca săptămâna viitoare în China, unde va participa, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, la turneele WTA de la Wuhan (24-30 septembrie) şi Beijing (30 septembrie - 8 octombrie).

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în semifinalele de la Wuhan de Petra Kvitova, iar la Beijing a ajuns până în optimi, unde a pierdut contra chinezoaicei Shuai Zhang.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT