• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep s-a retras de la Brisbane, iar prezenţa sa la Sydney, ultimul turneu important înainte de primul Grand Slam al anului, Australian Open, este incertă. În acest context, românca riscă să piardă locul în clasamentul mondial.

În prezent, constănţeanca de 24 de ani are peste 800 de puncte în faţa ocupantei locului 3 în ierahia WTA, Garbine Muguruza. Diferenţa s-ar putea reduce, însă, dramatic dacă iberica se va impune la Brisbane, unde a devenit principala favorită.

Astfel, la începutul săptămânii viitoare, Halep va avea 5.880 de puncte, iar Muguruza, care în prezent are 5.200 de puncte, s-ar apropia la doar 210 puncte, în cazul în care se va impune la Brisbane.

În aceste condiţii, Halep ar putea fi obligată să lupte cu jucătoarea din Spania pentru a-şi păstra locul 2, la Sydney, turneu la care nu este încă sigură că va putea participa. 

Deocamdată, Simona trage tare la antrenamente, sperând să se refacă la timp pentru a putea juca la Sydney, scopul fiind să-şi intre în ritm înainte de Australian Open.

Toate meciurile Simonei Halep de la Sydney vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.