• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep, numărul unu mondial, şi daneza Caroline Wozniacki (3 WTA) sunt considerate cele mai atletice jucătoare din circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Halep a declarat pentru site-ul WTA că daneza este cea mai bună din acest puncte de vedere: ''Wozniacki, pentru că a alergat un maraton, din câte îmi amintesc... deci aleargă mult''. Wozniacki a reuşit să alerge maratonul de la New York, în 2014, în 3 h 26 min 33 sec.

''Sunt câteva jucătoare care aleargă mult, poate Halep, Wozniacki, urmăresc multe, multe mingi'', a declarat, la rândul său, ucraineanca Elina Svitolina.

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a menţionat-o şi ea pe Halep: ''Sunt multe fete care aleargă mult, cred că Simona e cea care aleargă cel mai mult, pentru mine e foarte greu să obţin un winner în faţa ei''.

Într-un sondaj care se desfăşoară pe site-ul WTA, Halep are cele mai multe voturi vineri dimineaţa (peste 50%), urmată de Wozniacki (28%), Venus Williams (14%), Elina Svitolina (3%). Voteaz-o pe Simona AICI! 

AGERPRES