• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep s-a retras de la Brisbane din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng şi a oferit şi primele declaraţii în legătură cu decizia luată în dimineaţa zilei de marţi.

"Am avut probleme cu tendonul lui Ahile şi în august şi septembrie, anul trecut, dar nu am mai simţit durerea la un moment dat. În ultimele două săptămâni, durerile reveniseră.

Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să încep anul la Brisbane, dar nu cred că eram în stare să joc un meci întreg. E mai important să amân debutul pentru a fi sănătoasă", a comentat jucătoarea de 24 de ani, care a fost foarte relaxată la conferinţa de presă, lucru observat şi în poza de mai sus. 

Astfel, Halep va debuta în 2016 în direct la Digi Sport. Simona va fi prezentă la turneul de la Sydney, care se va desfăşura în perioada 10-15 ianuarie şi la care mai sunt înscrise Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Timea Bacsinszky, Belinda Bencic sau Carla Suarez Navarro.

"Plănuiesc să merg la Sydney. Mâine voi pleca acolo. Nu este nimic periculos. Am făcut un RMN şi sunt în afara oricărui pericol. E inflamat încă. Trebuie să mă odihnesc câteva zile", a adăugat Simona, care urma să joace la Brisbane contra Victoriei Azarenka.

Toate meciurile Simonei Halep de la Sydney vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.