badosa
A fost în fruntea ierarhiei mondiale, iar acum se gândește la retragere. ”Aceasta este singura opțiune”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Hermannstadt dă lovitura: 1.300.000€
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
Play-out

Video Simona Halep s-a impus lejer în primul tur de la Wimbledon. Victorie în două seturi

26.06.2016, 14:28

Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o, în direct la Digi Sport 2, cu 6-4, 6-1 pe Anna Karolina Schmiedlova (locul 40 WTA), în prima întâlnire directă dintre cele două.

halep-9
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Simona (locul 5 WTA) a început perfect primul set şi a condus cu 2-0 şi cu 4-1, având două break-uri avans. Totuşi, sportiva din Constanţa a scăzut nivelul şi slovaca a profitat, ajungând la 4-4. "Simo" s-a trezit la timp şi a reuşit un nou break, după care a fructificat a patra minge de set pentru a trece în avantaj.

Actul secund a început tot cu un break al Simonei, care a jucat apoi din ce în ce mai bine, fără să îi mai lase nicio şansă adversarei, care nu a câştigat decât un game în setul al doilea, meciul terminându-se astfel în 65 de minute.

În turul următor, Halep o va întâlni pe veterana de 36 de ani Francesca Schiavone. Cele două s-au întâlnit o singură dată, victoria revenindu-i italiencei cu 6-3, 6-2 pe zgura de la Marrakech, în 2013.


Pentru accederea în actul secund, Halep va fi recompensată cu 70 de puncte WTA şi 60.000 de euro.

Simona a obţinut cel mai bun rezultat la All-England Club în 2014, atunci când a ajuns în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard (6-7, 2-6). Anul trecut, ea a fost învinsă încă din primul tur de Jana Cepelova (7-5, 4-6, 3-6).

Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.


LIVE TEXT

20:47: GAME, SET, MECI, HALEP!!!!! Simona se impune lejer în actul secund, după al treilea break şi câştigă meciul cu 6-4, 6-1.

20:45: Halep - Schmiedlova 6-4, 5-1. Game, Halep! Meciul a devenit ca un antrenament pentru Simona, care a fost aproape de un nou game alb. S-a impus la 15 şi Schmiedlova serveşte pentru a rămâne în meci. 

20:42: Halep - Schmiedlova 6-4, 4-1. Break, Halep! Simona nu îi dă nicio şansă adversarei şi face un nou break, la 30, încheiat cu o lovitură direct câştigătoare. 

20:37: Halep - Schmiedlova 6-4, 3-1. Game, Halep! Simona s-a descătuşat şi a câştigat un nou game alb. Dacă va păstra acest ritm, Simo are mari şanse să încheie meciul în două seturi. 

20:35: Halep - Schmiedlova 6-4, 2-1. Game, Schmiedlova! Simona nu mai este la fel de agresivă şi Anna profită. 

20:31: Halep - Schmiedlova 6-4, 2-0. Game, Halep! Românca s-a impus la 0 propriul serviciu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

20:29: Halep - Schmiedlova 6-4, 1-0. Break, Halep! Simona începe şi setul secund tot cu un break. Românca a fost agresivă şi a forţat-o pe Anna să greşească. Ultimul punct a reprezentat o nouă demonstraţie de forţă a Simonei. 

20:24: Halep - Schmiedlova 6-4. Game, set, Halep! Simona îşi adjudecă primul set, după un nou joc echilibrat, în care a condus cu 40-30, dar a ajuns la avantaj. Un lung de linie superb i-a conferit o nouă şansă de set, dar Schmiedlova a anulat-o. Românca şi-a adjudecat a patra minge de set şi s-a impus cu 6-4. 

20:16: Halep - Schmiedlova 5-4. Break, Halep! Simona îşi revine la timp şi reuşeşte un break alb, profitând şi de greşelile Annei.  

20:14: Halep - Schmiedlova 4-4. Break, Schmiedlova! Simona s-a chinuit pentru a întrerupe seria pozitivă a adversarei şi a salvat două mingi de break, înainte de a-şi pierde serviciul. Halep a pierdut astfel trei game-uri consecutive, două pe propriu serviciu.  

20:06: Halep - Schmiedlova 4-3. Game, Schmiedlova! Acesta a fost primul game ajuns la avantaje, acolo unde Anna a găsit un unghi superb şi, după o greşeală neforţată a Simonei s-a apropiat la un singur game pe tabelă. 

20:00: Halep - Schmiedlova 4-2. Break, Schmiedlova! Slovaca ajunge repede la 40-0. Singurul punct câştigat de Simona a venit în urma unui as. Anna şi-a adjudecat cel mai frumos punct al game-ului. 

19:57: Halep - Schmiedlova 4-1. Break, Halep! Simona joacă la un nivel excelent şi câştigă un nou raliu, cu ajutorul unui lung de linie, cu ajutorul căruia ajunge la 30-0. Un retur agresiv şi câştigător al sportivei noastre aduce al doilea break din acest set. 

19:54: Halep - Schmiedlova 3-1. Game, Halep! Simona a fost condusă cu 15-30, dar a câştigat trei puncte consecutive, fiind ajutată şi de calitatea primului serviciu. 

19:49: Halep - Schmiedlova 2-1. Game, Schmiedlova! Slovaca punctează pe tabelă, după un game dominat clar, pe care îl câştigă la 15. Serviciul ei a funcţionat perfect şi a pus-o în dificultate pe Simona. 

19:46: Halep - Schmiedlova 2-0. Game, Halep! Simona îşi consolidează break-ul şi se impune la 15, după ce încheie game-ul cu primul as al meciului. Punctul de 30-0 a fost cel mai lung de până acum, şi a fost câştigat de româncă, după un passing care a surprins-o pe adversară. 

19:44: Halep - Schmiedlova 1-0. Break, Halep! Simona începe perfect meciul. Se impune pe serviciul adversarei, la 30, profitând şi de greşelile comise de Schmiedlova, care a făcut şi prima dublă greşeală a meciului. 

UPDATE: 19:38: Cele două jucătoare au ieşit la încălzire pe terenul 2 de la Wimbledon. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două. 

UPDATE: 19:28: Meciul dintre Milos Raonic şi Pablo Carreno s-a încheiat cu victoria canadianului, în trei seturi. Astfel, pe terenul 2 va urma partida dintre Simona Halep şi Anna Karolina Schmiedlova. 

Simona Halep va debuta luni la al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon. Organizatorii au anunţat ora la care ocupanta locului 5 WTA se va duela cu Anna Karolina Schmiedlova: întâlnirea dintre cele două va fi a patra de pe terenul numărul 2 şi va debuta nu mai devreme de ora 18:30 (ora României).

Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două sportive. Dacă va trece de Schmiedlova (21 de ani, 40 WTA), Simona va evolua în turul II împotriva învingătoarei dintre Anastasija Sevastova (67 WTA, Letonia) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA). În turul III, sportiva din Constanţa ar putea da peste Kiki Bertens.

Simona Halep se află pe jumătatea inferioară a tabloului, şi o poate întâlni pe Keys în optimi, pe Kerber în sferturi și pe Muguruza în semifinale.

"Nu e uşor să faci tranziţia de la zgură la iarbă. Îmi plac ambele suprafeţe şi am avut performanţe bune pe ele. De-abia aştept să înceapă turneul şi să mă concentrez pe ce am de făcut pe iarbă, pentru că este un joc diferit. Prima oară când am venit aici am avut mari emoţii. E diferit şi sper să câştig câteva meciuri aici", a spus Simona înaintea turneului.

Simona a obţinut cel mai bun rezultat la All-England Club în 2014, atunci când a ajuns în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Eugenie Bouchard (6-7, 2-6). Anul trecut, ea a fost învinsă încă din primul tur de Jana Cepelova (7-5, 4-6, 3-6).

Tot luni, Irina Begu va juca în primul tur cu Carina Witthoeft, pe terenul 5, în primul meci, de la ora 13:30. Patricia Maria Ţig va evolua pe terenul 14, nu mai devreme de ora 15:00, împotriva Sarei Errani. 

Partida dintre Simona Halep şi Anna Karolina Schmiedlova se va disputa luni, nu mai devreme de ora 18:30, şi va putea fi urmărită pe Digi Sport 2, dar şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

În 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: wimbledon , halep , halep schmiedlova , live halep schmiedlova , livetext halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și cine sunt părinții ei
Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și cine sunt părinții ei

Fiica de 16 ani a cofondatorului Slack, miliardarul Stewart Butterfield, a fost dată dispărută...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Recomandările redacției
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Hermannstadt dă lovitura: 1.300.000€

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi s-a răzgândit și a decis să rămână la Barcelona
Real Madrid CF v FC Barcelona - LaLiga Santander
Live Video&Text UTA Arad - Oțelul Galați 0-0, ACUM pe DGS 1. Duel tare la vârful play-out-ului
FOTBAL: AFC UTA ARAD - ACS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (13.11.2023)
Neașteptat! Adversarul României de la EURO, gata să preia un club uriaș al Europei
profimedia-0826193176
Citește și
Live Video Sorana Cîrstea - Alexandra Eala, ACUM, pe Digi Sport 2. Irina Begu - Madison Keys 6-7 (3-7), 6-7 (6-8)
sorana-cirstea
Video Jaqueline Cristian - Magdalena Frech 7-5, 6-2. Jucătoarea din România s-a calificat în turul doi la Madrid
Mutua Madrid Open 2024 - Day 1
Cel mai mare coșmar al unei mirese. Ce a făcut mama acesteia chiar în ziua nunții: „Nu voia să se plictisească”
Cel mai mare coșmar al unei mirese. Ce a făcut mama acesteia chiar în ziua nunții: „Nu voia să se plictisească”
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Salarii uimitoare pentru jucătorii echipei care a promovat deja în Superliga. Ce bani vor încasa în prima ligă
Salarii uimitoare pentru jucătorii echipei care a promovat deja în Superliga. Ce bani vor încasa în prima ligă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
O sportivă celebră devine moderatoare la TVR. Ce emisiune va prezenta aceasta
O sportivă celebră devine moderatoare la TVR. Ce emisiune va prezenta aceasta
Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid
Mutua Madrid Open 2023 - Day Nineth

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”