• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Sorana Cîrstea a câştigat duminică finala turneului ITF de la Bertioga. Ocupanta locului 243 WTA a învins-o pe jucătoarea venită din calificări, Catalina Pella (503 WTA), în trei seturi, 6-1, 6-7, 6-3.

Acesta a fost primul trofeu adjudecat de fostul număr 21 WTA, după 4 ani şi trei luni. Precedentul fusese câştigat în octombrie 2011, la Limoges.

Cîrstea şi-a adjudecat, cu emoţii, titlul la Bertioga, după două ore şi 17 minute de joc, la capătul unui meci care a lăsat impresia că îi scapă de sub control, similar finalei din urmă cu o săptămână, de la turneul ITF de la Guaruja (Brazilia - meci câştigat de Monsterrat Gonzalez, din Paraguay, scor 1-6, 7-6, 6-2).

Turneul de la Bertioga este dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de dolari, iar România a înregistrat un succes şi în proba de dublu, prin Cristina Dinu, campioană alături de Indy de Vroome.

Sorana Cîrstea a obţinut al optulea titlu ITF al carierei, la simplu. Jucătoarea din Târgovişte mai are nouă trofee ITF la dublu, un titlu WTA la simplu (2008, la Taskent) şi patru titluri WTA la dublu.