• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sorana Cîrstea a fost învinsă surprinzător de thailandeza Luksika Kumkhum, în sferturile de finală ale turneului WTA din categoria International de la Seul. Asiatica venită din calificări s-a impus cu 6-3, 6-1, într-un meci în care românca a fost penalizată cu un punct pierdut, după ce nu și-a putut controla nervii.

Sorana a început bine meciul și s-a desprins rapid la 3-0, însă, apoi a urmat o cădere inexplicabilă și a pierdut următoarele șase game-uri și, totodată, setul.

La începutul setului al doilea, după ce Kumkhum și-a făcut serviciul în game-ul inaugural, Sorana a condus cu 30-15, în următorul. După o backhand în fileu și o dublă greșeală, Cîrstea s-a descărcat de nervi și a aruncat cu racheta de teren.

Deși a primit inițial un avertisment, aceasta a distrus complet respectiva rachetă, atunci când s-a dus spre propriul scaun, pentru a o schimba. În acel moment, arbitra Michaela Moon a decis să o penalizeze suplimentar pe româncă, dictând punct pierdut, care a condus și la câștigarea game-ului de către Luksika Kumkhum.

Ulterior, Sorana a mai luat un singur game și a pierdut și setul secund, 1-6.

VIDEO Momentul în care Sorana aruncă racheta:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT