• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UPDATE: 23:07: Andy Murray, locul 2 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Paris, după ce l-a învins, vineri, cu scorul de 7-6 (9), 7-5, pe cehul Tomas Berdych, numărul 11.

Murray s-a impus într-o oră şi 59 de minute.

Britanicul îl va întâlni în semifinale pe câştigătorul meciului dintre francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 13 ATP, şi canadianul Milos Raonic, numătul 5 mondial.

Dacă se va califica în finală, Murray va urca pe primul loc în clasamentul ATP. Actualul lider, sârbul Novak Djokovici, a fost eliminat în sferturile de finală la Paris.


Novak Djokovic îşi continuă evoluţiile oscilante din acest final de sezon: actualul număr unu mondial a fost învins în sfeturile de finală de la Paris de Marin Cilic, cu 4-6, 6-7 (2), în direct la Digi Sport 2. Culmea este că acesta este primul succes al lui Cilic în faţa lui Nole, după 14 tentative eşuate.

Problema cea mai mare pentru Nole e că poate pierde numărul unu mondial, chiar la finalul acestei săptămâni. Andy Murray este cel care îl poate detrona şi are de îndeplinit o singură condiţie: să ajungă în finala competiţiei franceze.

Pentru a atinge ultimul act, britanicul mai are nevoie de două victorii: primul hop este în "sferturi" cu Tomas Berdych, jucător pentru care acest meci are o miză uriaşă: îl ţine în cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor.

În semifinale, Andy Murray ar urma să se dueleze cu învingătorul dintre Jo-Wilfried Tsonga şi Milos Raonic.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.