• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care de luni va fi numărul unu mondial, a fost învinsă de Caroline Garcia (Franţa), cu 6-4, 7-6 (3), duminică, în finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

La final, în direct la Digi24, Stere Halep, tatăl marii campioane, a analizat la cald partida contra franţuzoaicei. Deşi Simona a dat în multe momente senzaţia că e peste adversară, părintele său a dat dovadă de mult fair play.

"Nu putem spune că a fost mai bună decât Craoline, e greu de făcut o comparaţie. Azi era mai bună dacă era să câștige", a spus Stere Halep, pentru ca apoi să vorbească despre oboseala mentală avută de Simona după ce a devenit numărul unu mondial, dar şi despre dorinţa adversarei de a o învinge: "Păi, e normal să fie aşa. Simona avea dorința să fie numărul unu mondial. Când juca împotriva locului 1, în trecut, voia să învingă, se motiva suplimentar. Aşa şi Caroline. Ne dorim să câștigăm Turneul Campioanelor".