• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Noul preşedinte al SUA este un mare fan al tenisului. Acesta este cucerit de Ana Ivanovic, pe care o admiră atât din punct de vedere al jocului practicat, dar şi al fizicului său.

Republicanul Donald Trump este noul preşedinte al Statelor Unite. Un candidat atipic, considerat outsider în urmă cu un an și jumătate, acesta a reușit să răstoarne toate predicțiile analiștilor. Chiar dacă Hillary Clinton a obţinut votul popular, controversatul om de afaceri republican şi-a asigurat numărul de electori pentru un mandat la Casa Albă.

Un mare iubitor de tenis (în urmă cu 20 de ani devenise foarte bun prieten cu Ilie Năstase, pe care îl invita frecvent la partide, la vila sa din Florida), Trump s-a declarat în urmă cu doar câţiva ani un împătimit suporter al Anei Ivanovic. Aceasta, foarte bună prietenă cu Sorana Cîrstea (foto), este în prezent iubita lui Bastian Schweinsteiger, fotbalist la Manchester United.

Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viaţa mea. Pur şi simplu este cea mai frumoasă”, a spus Donald Trump, potrivit The Sun.

Trump este în acest moment la a treia căsnicie, fotomodelul Melania urmând a îndeplini rolul de "prima doamnă". Cei doi s-au căsătorit în 1998 şi au împreună un băiat.