• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Simona Halep este inclusă de WTA în topul celor mai tari puncte din acest sezon. Românca de 24 de ani a câştigat de două ori ancheta rezervată pentru lovitura lunii, în februarie şi în august, şi va participa astfel la concursul pentru stabilirea loviturii anului.

VIDEO CU LOVITURA LUNII FEBRUARIE SEMNATĂ DE SIMONA HALEP

Cele două puncte au fost jucate împotriva Danielei Hantuchova, respectiv a Sarei Errani, şi au fost câştigate cu voturile a 47% dintre fani, în fiecare dintre cele două cazuri.

VIDEO CU LOVITURA LUNII AUGUST A SIMONEI HALEP

În competiţia pentru lovitura anului, mai întră puncte spectaculoase câştigate de Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber şi Ana Ivanovic. Punctele sunt incluse în două grupe:

Grupa A:

Ianuarie: Maria Sharapova;
Februarie: Simona Halep;
Martie: Agnieszka Radwanska;
Aprilie: Angelique Kerber;
Mai: Agnieszka Radwanska.

Grupa B:

Iunie: Ana Ivanovic;
August: Simona Halep;
Septembrie: Agnieszka Radwanska;
Octombrie: Agnieszka Radwanska.

WTA propune trei etape de votare: prima va stabili a cincea lovitură din Grupa B, iubitorii sportului alb urmând să aleagă dintre Caroline Wozniacki, Serena Williams, Belinda Bencic, Francesca Schiavone şi Alize Cornet, până la finalul săptămânii.

Intră aici să votezi ultima lovitură din grupa B.

După ce vor fi completate cele două grupe, în perioada 23-29 noiembrie, suporterii vor alege câte o lovitură din fiecare grupă. Cele mai votate două puncte din fiecare urnă vor forma o grupă finală, din care se va alege lovitura anului, în perioada 30 noiembrie - 6 decembrie. Rezultatul va fi publicat pe site-ul WTA, pe 7 decembrie.