• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Milos Raonic s-a calificat în finala de la Abu Dhabi, după ce l-a învins în două seturi pe Stan Wawrinka, 7-5, 7-5.

În primul set, favoritul a reuşit break-ul rapid, iar apoi s-a distanţat la 4-1. Canadianul a revenit însă spectaculos: a egalat la 5, iar apoi şi-a adjudecat setul. În actul doi, s-a mers cap la cap până la 3-3, iar apoi Raonic s-a distanţat la 2 game-uri.

Elveţianul, numărul 4 în clasamentul ATP, a avut însă o tresărire de orgoliu şi a egalat. Raonic a dus scorul la 6-5, iar apoi a încheiat în forţă cu principala sa armă, serviciul: a câştigat şi setul al doilea cu acelaşi scor, 7-5.

Milos Raonic îl va întîlni în marea finală de la Abu Dhabi pe al doilea favorit al competiţiei, Rafael Nadal, care l-a învins în cealaltă semifinală pe David Ferrer.