• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, a dezvăluit care este primul lucru pe care Darren Cahill doreşte să îl schimbe în jocul numărului 3 mondial. Australianul are în plan să îmbunătăţească jocul la fileu al sportivei din Constanţa.

"Darren este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi încearcă să o împingă pe Simona spre un tenis mai ofensiv, pentru că ea este capabilă să evolueze foarte bine. Numai că atunci când este sub presiune sau simte o nervozitate, ea intră în ritmul ei obişnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului.

Dar ea este capabilă să facă scurte, să vină la fileu. Este nevoie doar de puţin timp pentru a consolida aceste tactici ale lui Darren", a admis fosta campioană de la Roland Garros.

Ruzici anunţă că Simona nu va avea o cădere în clasament, chiar dacă are multe puncte de apărat în următoarea perioadă, după ce anul trecut s-a impus la Dubai şi Indian Wells. În primul dintre turnee, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Halep are de apărat 900 de puncte.

"Începutul anului a fost mai dificil pentru Simona, pentru că avut mai multe probleme de sănătate, dar acum poate fi un nou început. Ea avea nevoie de nişte meciuri puţin mai dificile, de trei seturi, aşa cum au fost cele de la Fed Cup.

Pentru ea contează să fie cât mai mult pe teren, în cât mai multe meciuri, şi să îşi recâştige încrederea în forţele ei. Sunt convinsă că va fi un an interesant, cu multe performanţe şi Simona va rămâne sus în clasament", a adăugat managerul.

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Turneul de la Doha (Premier 5), va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi şi ea transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.