• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Andy Murray a dezvăluit un moment incredibil trăit în circuitul de tenis. Scoțianul de 29 de ani, dublu campion la Wimbledon, a povestit cum s-a trezit într-o dimineață, în camera de hotel, în timp ce o cameristă stătea în patul în care el dormea și îl mângăia pe mână.

”La unul dintre turneele la care am participat, era o cameristă la hotel. Mi-am pus la cameră semnul ”Nu deranjați!”, dar ea a venit și s-a așezat în patul meu, începând să mă mângăie pe mână la 7 dimineața, în timp ce eu dormeam.

Nu știu dacă este reacția unui fan, dar mi s-a părut una extremă. Apoi, a mai apărut și la alte două turnee în hotelurile unde eram cazat la Rotterdam și Barcelona”, a recunoscut Murray pentru The Telegraph.

Andy Murray a fost portdrapelul Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, câștigând medalia de aur la simplu. În 2016, scoțianul a câștigat 3 turnee (Wimledon, Queen's și Roma).

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.