• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Înaintea primului meci al noului an, din cadrul turneului de la Sydney, Simona Halep a vorbit despre duelul pe care-l duce de la distanță cu Serena Williams, numărul 1 WTA.

Sportiva noastră, care are planuri mari de la primul Grand Slam al anului, cel de la Melbourne, are încredere că mai poate obține victorii în fața Serenei Williams.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

”Am învins-o o dată în carieră pe Serena, aşa că este un lucru foarte important pentru mine. Nu este uşor să joci împotriva Serenei, desigur. Este o jucătoare mare, cea mai mare din lume, dar trebuie să cred în victorie, de fiecare dată când o întâlnesc, pentru că am amintiri extraordinare de la Singapore.

Când am intrat pe teren, la acel turneu, am simţit că am tot ce îmi trebuie pentru a o învinge. Dacă cred atunci când intru pe teren, va fi bine. Dacă nu, n-am nicio şansă! Să joc împotriva Serenei înseamnă să fiu în finală, aşa că să ajungem la Melbourne şi să vedem dacă voi putea fi acolo”, a spus Halep.

Toate meciurile Simonei Halep de la Sydney vor putea fi urmărite în direct pe Digi Sport şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro. Primul va fi cel disputat împotriva Carolinei Garcia.

”Simt că am mai multe feluri de a juca tenis acum”

În privința colaborării pe care o are cu antrenorul său Darren Cahill, Halep a spus cu ce a ajutat-o acesta să progreseze în ultima vreme.

”Este un antrenor bun, o persoană bună. Îmi oferă încredere, lucruri pozitive şi cred că asta este cel mai important, venind de la antrenorul tău. Îmi vorbeşte mult despre joc, despre tactică.

Am schimbat câteva lucruri în jocul meu şi mă simt mai bine acum, mai puternică şi simt că am mai multe feluri de a juca tenis acum”, a mai spus Halep. 

Turneul de la Sydney este dotat cu premii totale de 753.000 de dolari şi este transmis în direct la Digi Sport începând de duminică, 10 ianuarie.

PREMIILE DIGI SPORT: SIMONA HALEP CANDIDEAZĂ LA TITLUL DE SPORTIVUL ANULUI ÎN ROMÂNIA!