• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel în meciul din semifinalele de la Wuhan, în direct la Digi Sport 2, de Petra Kvitova, 1-6, 2-6. Chiar dacă a fost dominată la toate capitolele, sportiva noastră şi-a trecut în cont cea mai frumoasă lovitură a partidei.

În setul secund, Halep a reuşit să anuleze prima şansă de meci a sportivei din Cehia. Simona a fost la serviciu, iar Petra a returnat puternic. Românca făcuse pasul în faţă pentru a ataca şi a reuşit un voleu incredibil, care a căzut în apropierea fileului.

Petra a făcut toate eforturile pentru a ajunge la mingea trimisă cu mult efect de Halep, dar s-a mulţumit doar cu a aplauda execuţia senzaţională a Simonei.

VIDEO CU LOVITURA SIMONEI HALEP

Chiar şi aşa, după cum a recunoscut şi Simona la o conferinţă de presă, jocul Kvitovei a fost incredibil: sportiva din Cehia a adunat 34 de lovituri direct câştigătoare în cele 15 game-uri disputate, faţă de cele numai 7 adjudecate de românca de pe locul 5 WTA.

Pe de altă parte, Petra nu a mai repetat numărul mare de greşeli neforţate cu care ne-a obişnuit, având doar 16, faţă de 10 comise de Halep. Cu un retur de serviciu solid, Kvitova nu i-a dat nicio şansă Simonei, care a suferit astfel cea mai categorică înfrângere a anului, în doar 67 de minute, în care nu a reuşit niciun break.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.