simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep, de neoprit. A noua victorie consecutivă şi duel cu Kiki Bertens în semifinale

18.05.2017, 22:40

UPDATE 17:48: Simona Halep și-a aflat adversara din semifinalele de la Roma: se va duela cu Kiki Bertens (20 WTA), cea pe care o conduce la directe cu 2-1. Bertens a învins-o pe Daria Gavrilova în două seturi, 6-3, 6-3.  

simona halep
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1


Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe Anett Kontaveit (Estonia), jucătoare venită din calificări, în sferturile de finală.

A şasea favorită de la Roma s-a impus în faţa celei de-a 68-a jucătoare a lumii cu 6-2, 6-4, după după o oră şi 21 de minute de joc.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea jocului dintre Kiki Bertens (Olanda), favorită 15 şi locul 20 WTA, şi Daria Gavrilova (Australia), jucătoare venită din calificări şi poziţia a 33-a în lume.

Pentru calificarea în semifinale la Roma, Halep va primi 350 de puncte WTA şi un cec în valoare de 115 170 de euro.


Simona Halep şi-a egalat astfel performanţele din 2013 şi 2015, când a mai ajuns în penultimul act la Foro Italico. Anul trecut, românca a fost eliminată încă din turul secund al turneului din capitala Italiei.

REZUMATUL PARTIDEI


UPDATE 14:27 GAME, SET, MECI, SIMONA! Halep - Kontaveit 6-2, 6-4. Simona Halep a încheiat partida pe propriul serviciu după ce a fructificat a treia minge de meci de care a avut parte.

STATISTICA PARTIDEI

UPDATE 14:22 Halep - Kontaveit 6-2, 5-4. Estonianca rămâne în meci după un game în care Simona a fost, la 30-30, la două puncte de câştigarea meciului. Halep va servi pentru calificarea în semifinale.

UPDATE 14:17 Halep - Kontaveit 6-2, 5-3. Simona Halep şi-a fructificat cu mare dificultate serviciul după un game în care adversara sa a revenit de la 0-40 şi a avut şi o minge de break.

UPDATE 14:11 Halep - Kontaveit 6-2, 4-3. Anett Kontaveit a legat pentru prima oară două game-uri în această partidă şi speră într-o revenire miraculoasă.

UPDATE 14:08 Break Kontaveit! Halep - Kontaveit 6-2, 4-2. Break al estoniencei aflate pe locul 68 în lume, care se agaţă de ultimele şanse de a mai rămâne în meci.

UPDATE 14:04 Break Simona! Halep - Kontaveit 6-2, 4-1. Românca îşi continuă recitalul. A mai realizat un break şi e foarte aproape de a noua victorie consecutivă pe zgură. 

UPDATE 14:00 Halep - Kontaveit 6-2, 3-1. Simona Halep s-a impus din nou fără probleme pe propriul serviciu, cu un singur punct pierdut.

UPDATE 13:55 Halep - Kontaveit 6-2, 2-1. Primul game din acest set câştigat de Kontaveit, care a revenit excelent, de la 15-40, cu patru puncte consecutive adjudecate.

UPDATE 13:51 Halep - Kontaveit 6-2, 2-0. Încă un game fără emoţii pentru Simona Halep, cu un singur punct cedat.

UPDATE 13:48 Break Simona! Halep - Kontaveit 6-2, 1-0. Românca a început cu break şi al doilea set şi e tot mai aproape de calificarea în semfinalele de la Roma. 

UPDATE 13:42 SET SIMONA! Halep - Kontaveit 6-2. Simona Halep a fructificat a patra minge de set de care a avut parte şi a încheiat primul act cu un categoric 6-2.  

UPDATE 13:37 Halep - Kontaveit 5-2. Jucătoarea din Estonia rămâne în set după ce a salvat două mingi de set ale româncei. Simona Halep va servi însă pentru câştigarea setului.

UPDATE 13:29 Halep - Kontaveit 5-1. Primul game la 0 din acest meci, iar a patra jucătoare a lumii conduce autoritar jocul şi se îndreaptă spre câştigarea setului.

UPDATE 13:25 Break Simona! Halep - Kontaveit 4-1. Re-break al româncei, care s-a distanţat din nou în primul set. Kontaveit nu a câştigat încă niciodată pe propriul serviciu.

UPDATE 13:19 Break Kontaveit! Halep - Kontaveit 3-1. Anett Kontaveit a reintrat în joc cu un break reuşit în al patrulea game al primului set.

UPDATE 13:15 Break Simona! Halep - Kontaveit 3-0. Al doilea break al româncei, după un game plin de greşeli neforţate ale estoniencei.

UPDATE 13:12 Halep - Kontaveit 2-0. Simona Halep şi-a câştigat fără probleme serviciul, la 15, şi are deja un avans important în primul set.

UPDATE 13:10 Break Simona! Halep - Kontaveit 1-0. Simona Halep a început partida cu break, câştigat după ce a cucerit trei puncte consecutive de la 15-30. 


Simona Halep este la o singură victorie distanţă de careul de aşi al turneului de la Roma şi de depăşirea pragului de 1,5 milioane de dolari câştigaţi la simplu în acest an.

După ce a trecut în trei seturi de Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-1, 4-6, 6-0, românca de pe locul 4 WTA se pregăteşte de duelul din sferturi cu Anett Kontaveit, ocupanta poziţiei 68 în clasamentul mondial.

O victorie în al doilea duel direct cu jucătoarea din Estonia, care va avea loc vineri, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, îi va aduce Simonei 115.000 de euro (127.500 de dolari), iar total câştigurilor din tenis în acest an va depăşi suma de 1,5 milioane de dolari.

Pînă acum, constănţeanca a obţinut 1.425.344 de dolari în turneele de simplu din 2017, iar calificarea în sferturi este răsplătită cu 53.055 euro (58.900 dolari), astfel că pentru a trece pragul de 1,5 milioane de dolari are nevoie de prezenţa în semifinale.

Însă dacă luăm în considerare şi câştigurile de la dublu (47.270 de dolari), totalul premiilor obţinute de Halep în 2017 este de 1.472.614 dolari. Cu alte cuvinte, odată cu prezenţa în sferturi la Roma, Simona a depăşit deja 1,5 milioane câştigaţi din tenis în acest sezon.

Simona Halep a mai întâlnit-o pe Kontaveit în acest an, la Miami, unde s-a impus fără emoţii în două seturi, pierzând doar trei game-uri.

Situaţia este, însă, diferită acum, pentru că jucătoarea din Estonia traversează o formă excelentă. În turul secund al turneului din capitala Italiei, Kontaveit a învins-o pe Angelique Kerber, iar celelalte două succese ale sale pe tabloul principal au venit în faţa Andreei Petkovic şi a Mirjanei Lucic-Baroni.

Etichete: video , simona halep , live video , anett kontaveit , semifinale wta roma , video halep kontaveit


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale