• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Derby-ul primelor două clasate din campionatul de volei a avut nevoie de set decisiv pentru stabilirea câştigătoarei. Steliştii au irosit cinci minge de meci înainte să piardă în faţa Zalăului.

Derby-ul primelor două clasate din Divizia A1 a fost tranşat în set decisiv. Aflaţi pe primul loc înainte de partidă, steliştii au condus cu 14-10 şi s-au aflat la doar un punct de obţinerea victoriei. Roş-albaştrii au fost egalaţi, au mai avut o minge de meci, dar Zalău a revenit senzaţional şi a închis disputa cu 17-15.

CSA Steaua - VM Zalău s-a încheiat 2-3. Scorul pe seturi: 22-25, 25-23, 25-23, 16-25, 15-17. Cu acest succes, Zalãul a detronat-o pe CSA din poziţia de lider şi are un punct peste roş-albaştri.

"Într-adevăr, am arătat că suntem o echipă valoroasă și am revenit. Am stat bine în teren, am fost tari și am câștigat" a declarat la final Adrian Gontariu. "Mie în primul rând îmi pare rău că am pierdut acasă, asta mă deranjează. Anul acesta am avut eu acest obiectiv: să nu pierdem pe teren propriu. Fiecare punct contează" a adăugat antrenorul Stelei, Bogdan Tănase.