Bucurați-vă de sport!

21.05.2012, 16:27
dan filoti

Odată cu aceste ultime meciuri de azi pe care le bifăm în țintar se încheie o nouă ediție a Ligii I. Bilanțul ar suna prea pompos și prea organizat pentru un fotbal hei-rupist, condus pe genunchi și care la fiecare fază litigioasă merge cu jalba la TAS. Dar cu ce am rămas după 2011/2012?

Cu CFR campioană. O echipă fluctuantă care a găsit resurse să treacă de la 0-5 cu Rapid și 2-4 cu Chiajna la un ritm constant care i-a permis finișul de care avea nevoie. O echipă căreia Andone i-a adus încredere și forță psihică, punctele obținute prin realizări individuale în sau după minutul 90 fiind în cele din urmă determinante. Am mai rămas cu esteții Vasluiului. Cu trioul Wesley-Adailton-Sănmărtean, prea uzați în bătălii vechi pentru a le duce pe cele noi și a aduce încă un titlu Moldovei. Au mai fost bucăți de fotbal rupte pe parcursul competițional de bucureștene: Dinamo în prima parte, Rapid la mjiloc și Steaua pe final. Prea puțin pentru a le oferi propriilor fani altceva decât firimituri. Am asistat deasemenea la impotența gestionării succesului marca Oțelul.

S-a mai terminat un campionat în care iar am blocat mailul TAS-ului și în care am dezbătut eterna temă „români sau străini” când venea vorba de cei care trebuie să împartă dreptatea. Urmează o pauză care va trece de ca și cum n-ar fi fost și din iulie ne vom reconecta iarăși la mirajul indispensabil al Ligii I.
Ca și până acum, Digisport este locul în care veți putea trăi nebunia victoriilor și amărăciunea înfrângerilor. Cea mai mare parte a trofeelor s-au dat aici în acest final dramatic de sezon în Europa. Fie că a fost vorba de extazul cetățenilor din Manchester, de exuberanța mereu tinerei Bătrâne Doamne din Torino sau de surprinzătoarea Montpellier, în premieră campioană a Franței. Din Madrid până la Cluj, inconfundabilul și înălțătorul “We are the champions” s-a auzit la Digi 1, 2 sau 3, o consecință a zecilor de mii de ore de transmisii. Și pentru că în orice sfârșit e un început, noul digisport.ro va fi de-acum înainte parte integrantă a spectacolului campionilor .

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de fotbal. De sport.

De același autor
Citeşte alte articole de Dan Filoti
Digi24
Fraţi români împuşcaţi pe stradă, în Spania: unul a murit pe loc, celălalt e în stare gravă. Atacatorii sunt de negăsit
Fraţi români împuşcaţi pe stradă, în Spania: unul a murit pe loc, celălalt e în stare gravă. Atacatorii sunt de negăsit

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, care au...

Descarcă aplicația Digi24

  • 06:00 Fotbal European
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • florin prunea

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • 448332369_975804471218127_2631094744242209573_n

    FOTBAL: CSM Focșani - CS Dinamo, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Top Articole

Exclusiv Gigi Becali a dat lovitura după ce Nicușor Dan a câștigat alegerile în fața Gabrielei Firea: ”Câteva zeci de milioane”

firea nicusor

Foto A apărut în public la o lună după ce a fost stropit cu acid și i-a lăsat mască pe toți! Imagini greu de privit

7

După ce a fost ”demascat” de soție în miez de noapte, fotbalistul din SuperLigă s-a afișat cu noua iubită și a dat replica

zeta

Exclusiv A cerut o grămadă de bani și l-a enervat pe Gigi Becali! Salariul cu care a fost convins să semneze cu FCSB, până la urmă

gigi-becali1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media