München, Deutschland 21. April 2024: Fussball, Herren, Bundesliga, Saison 2023/2024, FC Bayern München ! Achtung Fotomon
Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 7-a: FCSB, campioană! Universitatea Craiova și CFR Cluj, pe podium
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Stromsgodset - Steaua 0-1. Iancu a fost decisiv! Chipciu și Vâlceanu, ocazii mari. Arlauskis, providențial

16.07.2014, 10:30

Steaua a început mai greu partida de la Drammen, norvegienii au dominat, iar roș-albaștrii au avut șansă cu un Arlauskis în formă.

bucurie gabi iancu
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

În partea a doua, campionii au marcat, au ratat și două ocazii monumentale, iar returul de peste o săptămână pleacă de la 1-0 pentru elevii lui Gâlcă.

Pe terenul sintetic din Drammen, gazdele au început mai bine şi au ratat cele mai mari ocazii din prima repriză. Ogunjimi l-a evidenţiat pe Arlauskis, care a respins senzațional mingea expediată de norvegian (31), iar Storflor n-a prins poarta din apropiere, la o lovitură trimisă cu capul (36).

Şansele s-au răzbunat în debutul părţii secunde. Titularizat de Costel Gâlcă, Gabi Iancu a dejucat pasul la ofsaid al apărării scandinave, şi l-a învins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un şut cu boltă, în startul reprizei a doua, spre disperarea puținilor fani din tribune.

Latovlevici putea să închidă meciul, însă mingea a fost deviată în corner. Ocaziile meciului i-au adus în prim-plan pe Chipciu și pe Vâlceanu. Ambii s-au trezit în poziție de gol, față în față cu Larsen, dar execuțiile n-au fost dintre cele mai bune.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Chipciu l-a driblat și pe portar, undeva la marginea careului mare, după care a tras la poartă, deși era incomodat de un adversar, dar mingea s-a dus pe lângă bară. În ultimele secvențe ale partidei, și Vâlceanu a trecut pe lângă gol, dar stelistul a încercat un lob peste Larsen, în locul unui șut, iar portarul norvegienilor a reținut.

Și Arlauskis s-a mai remarcat încă o dată pe final, dovedind că a fost unul dintre cei mai buni steliști ai zilei, dacă nu chiar cel mai bun.  Una peste alta, Steaua s-a impus la Drammen și are acum prima șansă la calificare în returul care se va disputa pe Arena Națională miercurea viitoare, 23 iulie, ora 20:30.

Stromsgodset - Steaua 0-1
A marcat: Iancu 49

Stromsgodset: Larsen - Hamoud, Vilsvik (Odegaard 85), Storbaek, Hoibraaten - Junior, Fossum, Abu, Storflor - Kastrati (Wikheim 69), Ogunjimi (Sorum 61)
Antrenor: David Nielsen


Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean (Vâlceanu 90) - Pîrvulescu (N. Stanciu 58), Chipciu, Cr. Tănase - G. Iancu (L. Filip 75)
Antrenor: Costel Gâlcă

Arbitru: Serdar Gozubuyuk
Meciul retur va avea loc pe 23 iulie, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Foto (sus): steauafc.com


Min. 90+5 - FINAL

Min. 90+4 - Latovlevici și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță, dar pe lângă poartă.

Min. 90+3 - ALTĂ RATARE MARE STEAUA. Vâlceanu a scăpat de unul singur de la mijlocul terenului cu Larsen, dar și el a încercat un lob, a la Iancu, numai că de data asta portarul a prins.

Min. 90+2 - oi TĂNASE

Min. 90 - ULTIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Sânmărtean, a intrat VÂLCEANU.

Min. 88 - ALTĂ PARADĂ DE SENZAȚIE ARALUSKIS. Portarul roș-albaștrilor a scos din vinclu o minge pe care scria gol.

Min. 87 - Chipciu a trecut iar pe lângă gol, dar mijlocașul steliștilor a încercat o reluare cu capul, deși mingea era destul de jos.

Min. 85 - ULTIMA SCHIMBARE STROMSGODSET. A ieșit Vilsvik, a intrat ODEGAARD.

Min. 80 - CEA MAI MARE OCAZIE A PARTIDEI. Chipciu, scăpat singur de la mijlocul terenului, a driblat și portarul ieșit din propriul careu, după care a încercat o finalizare de la distanță, flancat și de un norvegian, dar mingea s-a scurs pe lângă bara din staânga lui Larsen.

Min. 79 - Steaua a scăpat cu față curată, după o fază a celor de la Stromsgodset. Junior a reluat cu capul, din interiorul careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. 

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Iancu, a intrat FILIP

Min. 69 - A DOUA SCHIMBARE STROMSGODSET. A ieșit Kastrati, a intrat WIKHEIM

Min. 68 - OCAZIE MONUMENTALĂ STEAUA. Contraatac superb al roș-albaștrilor, Latovlevici a luat o fază pe cont propriu, de la mijlocul terenului, într-o fază în care erau patru steliști contra trei norvegieni, dar fundașul stânga a preferat un șut din interiorul careului, deviat de Hamoud în corner.

Min. 64 - oi RÂPĂ, pentru un fault la Kastrati

Min. 61 - PRIMA SCHIMBARE STROMSGODSET. A ieșit Ogunjimi, a intrat SORUM.

Min. 59 - Iancu, aflat în poziție bună de a marca, nu s-a decis repede ce să facă, dacă să dribleze sau să tragă, și a pierdut mingea.

Min. 58 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Pîrvulescu, a intrat STANCIU

Min. 54 - OCAZIE STROMSGODSET. Hamoud a tras puternic la poartă, dar Arlauskis s-a remarcat iar printr-o paradă foarte bună și a acordat corner.

Min. 53 - MARE RATARE STEAUA. Sânmărtean a centrat perfect de pe linia de corner, spre colțul opus al careului, acolo unde se afla excelent demarcat Iancu, dar acesta din urmă a ales să reia cu capul, în locul unui șut, și mingea s-a dus peste poartă.

Min. 49 - GOOOOOL STEAUA: 0-1, IANCU. Noul atacant al roș-albaștrilor a marcat cu un lob de efect

Min. 46 - A început repriza a doua. Nicio schimbare la Steaua.



Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 42 - Fază prelungită de atac a Stelei, plecată de la o lovitură liberă executată de Sânmărtean, apoi Prepeliță a recentrat cu capul spre Varela, aflat în poziție centrală, undeva la 14 metri în interiorul careului, dar reluarea fundașului central a fost slabă.

Min. 40 - Pârvulescu a avut o fază personală pe partea dreaptă, a ajuns în dreptul liniei de corner, i-a pasat înapoi lui Râpă, care a centrat din prima spre Iancu, dar lovitura de cap a acestuia a trecut peste poartă.

Min. 36 - A DOUA MARE OCAZIE A CELOR DE LA STROMSGODSET. Storflor, din careul de 16 metri, a trimis cu capul peste transversală, deși era singur cu Arlauskis

Min. 34 - Stromsgodset este echipa ofensivă. Vilsvik a făcut iar ce a vrut cu fundașii Stelei, dar până la urmă a fost deposedat.

Min. 31 - PARADĂ EXCELENTĂ ARLAUSKIS. Fază de manual a norvegienilor, care i-a luat prin surprindere pe fundașii Stelei, dar portarul din Ghencea a avut o intervenție de zile mari și a respins peste poartă.

Min. 28 - Chipciu i-a pasat lui Sânmărtean, acesta din urmă i-a pasat pe poziție viitoare lui Pîrvulescu, care putea scăpa singur cu portarul norvegienilor, dar mijlocașul a fost deposedat în ultima clipă.

Min. 27 - Râpă i-a dat emoții lui Gâlcă cu o deposedare în propriul careu, dar intervenția a fost corectă și a fost corner.

Min. 20 - Latovlevici a urcat pe partea stângă, după care a centrat în careu dar direct în brațele portarului. 

Min. 19 - Steaua a trecut pe lângă cea mai mare ocazie a ei, mingea a ajuns la Iancu, undeva la marginea careului de 16 metri, dar vârful roș-albaștrilor, lent, a fost deposedat.

Min. 16 - Hoibraaten a reluat periculos cu capul, peste poartă, dar era în ofsaid.

Min. 15 - oi CHIPCIU, pentru un fault comis la mijlocul terenului

Min. 11 - Arlauskis a ieșit excelent și a prins o minge centrată de pe dreapta de Kastrati.

Min. 10 - Iancu s-a dus în zona băncii de rezerve a Stelei pentru a-și schimba ghetele.

Min. 9 - Norvegienii presează, dar Varela a acordat corner la centrarea lui Strorflor.

Min. 7 - Steaua pasează frumos, dar fără a ataca poarta celor de la Stromsgodset. Iancu, care și-a luat tricoul cu numărul 9, a fost surprins în ofsaid.

Min. 4 - Steaua, care evoluează în noul echipament de deplasare, tricouri galbene, șorturi și jambiere albastre, presează, dar deocamdată nu și-a creat vreo ocazie de gol. Gâlcă țipă în permanență la elevii săi. 

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut norvegienilor.

oi Adi Popa și Toșca nu vor fi nici măcar rezerve.

Etichete: stromsgodset - steaua ucl , stromsgodset - steaua live , stromsgodset - steaua video , stromsgodset - steaua live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-28 at 23.20.51
Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”
profimedia-0868753464
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
andreea-prisacariu2
Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB
Screenshot 2024-04-28 at 16.43.12
”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra
nadia-jemez20
Recomandările redacției
Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 7-a: FCSB, campioană! Universitatea Craiova și CFR Cluj, pe podium

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (29.04.2024)
Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024
Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor
FC Barcelona, Barca Logo THW Kiel vs. FC Barcelona, Handball, EHF Champions League, Gruppenphase, Spieltag 7, Saison 202
Citește și
A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat
Real Madrid CF Vs Sevilla FC in Madrid, Spain - 25 Feb 2024
Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League
30.03.2024, Fussball 1. Bundesliga 2023/2024, 27.Spieltag, FC Bayern München - Borussia Dortmund, in der Allianz-Arena M
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Are 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”
Alarmă la națională! Are ruptură musculară și este în pericol să rateze EURO 2024!
Alarmă la națională! Are ruptură musculară și este în pericol să rateze EURO 2024!
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Sofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
România, la ani-lumină de un trend global: Londra tocmai a realizat un record la care nici nu putem visa
Una din cele mai frumoase femei din lume ucisă de traficanți. Camerele au surprins momentul
Una din cele mai frumoase femei din lume ucisă de traficanți. Camerele au surprins momentul
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu”
Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League
profimedia-0641419314

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”