FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (17.09.2017)
Anunț-surpriză: Dan Petrescu poate fi deturnat de la CFR! Echipa apărută pe ultima sută de metri
mihai-rotaru6
Exclusiv Mihai Rotaru a spus cine sunt antrenorii ceruți insistent de fani la Universitatea Craiova
bauza
Decizie radicală! Adrian Mititelu a făcut anunțul, după ce Gigi Becali ar fi decis să-l transfere pe Juan Bauza
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Steaua - Trencin 2-3. Campioană fără cap! Calificare dramatică, după ce slovacii au ratat golul 4!

22.07.2015, 02:59

Steaua a eliminat-o cu mari emoții pe Trencin și s-a calificat în turul trei preliminar al UEFA Champions League.

steaua cu trencin
  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Câștigători cu 2-0 în prima manșă, roș-albaștrii au avut un start de necrezut pe ”Arena Națională”. Slovacii au deschis scorul, în minutul 13, prin Wesley, care a finalizat o acțiune la care steliștii au fost fără reacție.

Rădoi l-a pierdut pe Stanciu, accidentat, și a urmărit de pe margine cum adversarii au mai dat o lovitură. Papp a fost depășit de Jairo, iar Bero l-a învins pe Cojocaru. Campionii României au rămas și fără Varela, iar prima ocazie la poarta adversă a avut-o Hamroun.

Chiar înainte de pauză, Steaua a avut o șansă uriașă de gol, dar Ramon a scos providențial de pe linia porții. În repriza secundă, Adi Popa a semnat revenirea. Golul i-a apartinut însă lui Sulley Muniru, care a reușit o execuție extraordinară, cu un șut de la aproximativ 30 de metri.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

La doar două minute distanță, Hamroun a fost faultat în careu și Steaua a primit penalty. Tade a restabilit egalitatea, cu mari emoții pentru că Semrinec a fost pe minge, dar aceasta i-a jucat o festă și a intrat în plasă. Trencin a încheiat în inferioritate numerică, după ce Rundic a fost eliminat pentru cumul de cartonase în doar opt minute. Totuși, chiar și așa, slovacii a mai punctat o dată. Wesley a reușit dubla, din pasa lui Jairo și calificarea se juca din nou.


Finalul meciului a fost agonizant pentru steliști. Deși cu un om mai puțin, elevii lui Sevela au atacat inclusiv cu portarul. Bero a avut calificarea în vârful bocancului, dar Cojocaru și-a spălat toate păcatele și și-a salvat echipa de la un dezastru.

La ultima fază a meciului, Hamroun și Tahar au avut șansa de a egala, pentru că Semrinec era departe de poartă, dar doar ultimul a sesizat detaliul și, după ce a primit pasa, a șutat de la mare distanță. Mingea s-a dus pe lângă, dar calificarea a fost până la urmă a Stelei.

Steaua - AS Trencin 2-3
Au marcat: Muniru 56, Tade 60-penalty / Wesley 13 și 84, Bero 20
Eliminat: Rundic 74 

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela (Râpă 34), Toșca, Guilherme - Breeveld, Sulley Muniru - Ad. Popa, N, Stanciu (Hamroun 19), Chipciu - Tade (Tahar 82)
Director sportiv: Mirel Rădoi

AS Trencin: Semrinec - Cogley (Ibrahim 73), Ramon, Rundic, Madu - Lobotka, Koolwijk, Bero - Jairo (Klescik 88), Wesley, Van Kessel
Antrenor: Martin Sevela 

În turul al treilea, Steaua va întâlni campioana Serbiei, Partizan Belgrad, primul meci fiind la Bucureşti, cu porţile închise, pe 28 sau 29 iulie, iar manşa secundă la Belgrad, pe 4/5 august.


LIVE TEXT

Min. 90+5 - FINAL și CALIFICARE. STEAUA a obținut accesul în turul al treilea preliminar al UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Min. 90+4 - Steliștii au recuperat balonul și au plecat rapid pe contraatac. Hamroun a plecat într-o cursă solitară, nu a observat că poarta este goală și i-a pasat lui Tahar. Algerianul a sesizat că Semrinec este departe de poartă și a încercat să finalizeze de la distanță, dar a trimis pe lângă poartă.

Min. 90+4 - Ramon a fost faultat de Hamroun, care a și călcat strâmb. Lovitură liberă pentru slovaci, emoții mari pe Arena Națională. Sevela i-a făcut semn și lui Semrinec să vină în careul Stelei.

Min. 90+1 - OCAZIE TRENCIN. Bero l-a lobat pe Toșca, după care a încercat să reia în plasă, dar Cojocaru a sărit la fix și a reținut.

Min. 89 - OCAZIE ULUITOARE TRENCIN. Bero s-a trezit cu o minge față în față cu Cojocaru și a încercat o finalizare, deși era flancat de Toșca, dar portarul a avut o intervenție excelentă și Steaua a scăpat de golul patru.

Min. 88 - A DOUA SCHIMBARE TRENCIN. A ieșit Jairo, a intrat KLESCIK

Min. 84 - GOOOL AS TRENCIN: 2-3, WESLEY. Jairo a trecut extrem de ușor de Râpă, a înaintat, a centrat în careu, acolo unde Wesley a reluat foarte bine cu capul pe colțul scurt, deși se afla și Cojocaru acolo.

Min. 82 - ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Tade, a intrat TAHAR

Min. 74 - BB BB RUNDIC, ELIMINAT! AS TRENCIN, ÎN 10! Jucătorul l-a faultat pe Râpă, a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, pe cel roșu.

Min. 73 - PRIMA SCHIMBARE LA TRENCIN. A ieșit Cogley, a intrat IBRAHIM

Min. 66 - CC RUNDIC

Min. 63 - VV MUNIRU pentru un fault comis asupra lui Koolwijk

BB Este primul gol al lui Tade la Steaua

Min. 60 - GOOOOOL STEAUA: 2-2, TADE. Francezul a transformat lovitura de la 11 metri, dar cu mari emoții. Deși nu a șutat bine, aproape de centru, mingea a trecut pe sub portar în plasă, deși a atins-o cu mâna.

Min. 59 - PENALTY STEAUA! Hamroun a intrat cu mingea la picior în careu și a fost faultat de Cogley, care a încercat o deposedare.

## Este primul gol al lui MUNIRU la Steaua. Ghanezul n-a avut o evoluție bună până la această fază, dar execuția de la gol l-a salvat.

Min. 56 - GOOOOOL STEAUA: 1-2, MUNIRU. Mijlocașul la închidere al roș-albaștrilor a șutat, fără preluare, din afara careului, de la aproximativ 25 de metri și mingea a intrat în vinclul din dreapta porții lui Trencin

Min. 55 - Hamroun a intrat în careu, flancat de Ramon și a șutat la poartă, chiar dacă nu era bine poziționat. Mingea s-a dus peste transversală.

Min. 54 - O nouă pasă greșită la mijlocul terenului, Jairo a plecat pe contraatac pe stânga a centrat, dar Papp a intervenit providențial și a respins cu piciorul pe spate.

Min. 52 - Muniru i-a dat o pasă în spate lui Bero, care apoi a plecat spre poarta Stelei a intrat în careu, dar a fost blocat la fix de Papp și Steaua a scăpat de un nou pericol.

Min. 51 - Steliștii au combinat în apropierea careului de 16 metri al slovacilor, mingea a ajuns la Breeveld, care a ales apoi să tragă la poartă, dar fără emoții pentru Semrinec.

Min. 48 - OCAZIE STEAUA. Adi Popa a primit o minge pe dreapta, a intrat în centru, a pivotat, cu un om în marcaj, după care a șutat de pe linia careului de 16 metri extrem de aproape de vinclu.

Min. 47 - Guilherme a centrat în careu spre Tade, dar francezul n-a avut nicio șansă în fața lui Cogley.

Min. 46 - O nouă bâlbâială în careului Stelei. Bero a trecut ușor de Guilherme, a intrat în careu, paralel cu linia de corner, a pasat în fața porții și Toșca, în ultima clipă, a acordat corner.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Steaua a făcut cea mai slabă repriză de când Mirel Rădoi este antrenor. Cu o apărare la pământ, mai ales în flancul drept, acolo unde Papp a fost complet depășit la fazele ambelor goluri marcate de slovaci, campioana nu a reușit decât foarte rar să lege o fază care să ajungă la poarta adversă. Totuși, putea fi 1-2 la pauză, dacă devierea lui Tade nu era respinsă de Ramon de pe linia porții în ultimele secvențe ale primei reprize.

Min. 45+3 - PAUZĂ

Min. 45+3 - OCAZIE TRENCIN. Wesley a șutat în forță pe lângă stâlpul din stânga porții lui Cojocaru.

Min. 45+2 - OCAZIE ULUITOARE STEAUA. Râpă a șutat din interiorul careului de 16 metri, Tade a deviat spre poartă și balonul a fost scos de Ramon de pe linia porții!

Min. 41 - OCAZIE STEAUA! Chipciu a executat o lovitură liberă, lateral stânga, aproape de linia de corner și Hamroun a reluat pe spate la colțul lung. Mingea a trecut puțin pe lângă poartă.

Min. 36 - Adi Popa a luat o fază pe cont propriu, a pasat în careu spre Chipciu, aflat în poziție bună, dar ultimul, în loc să tragă din prima, a continuat și a stricat oportunitatea de a marca.

Min. 34 - A DOUA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Varela, accidentat, a intrat RÂPĂ

Min. 33 - VV BERO pentru un fault asupra lui Guilherme

Min. 31 - Papp a primit o pasă de la Toșca și fundașul dreapta a șutat direct la poartă, din afara careului, dar Semrinec a reținut.

Min. 28 - O nouă gafă a lui Papp, care este complet debusolat, dar Toșca a intervenit la fix și a acordat corner.

Min. 27 - Chipciu a încercat să-l deschidă în adâncime pe Tade, dar mingea a ajuns la portar

Min. 20 - GOOOL AS TRENCIN: 0-2, BERO. O nouă gafă a fundașilor Stelei, în frunte cu Papp, făcut șah-mat de Jairo, după care Bero a finalizat. A fost o fază, care a semănat foarte bine cu cea de la primul gol, în care din nou Papp a fost complet depășit.

Min. 19 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Stanciu, accidentat, a intrat HAMROUN

Min. 18 - Stanciu are probleme musculare la piciorul drept și se pare că nu va continua.

Min. 17 - Hamroun se îmbracă deja, semn că va intra cât de curând în teren.

Min. 13 - GOOOL AS TRENCIN: 0-1, WESLEY. Fază de atac a slovacilor care a făcut șah-mat apărarea Stelei, iar Wesley a îndeplinit o simplă formalitate: a reluat din trei metri în poarta goală. În această fază, Lobotka i-a pasat foarte bine lui Jairo, care a ”croșetat” mai mulți fundași ai Stelei, în frunte cu Papp.

Min. 10 - Jairo a fost deschis foarte bine în careu, dar Toșca a intervenit la fix, l-a blocat și Cojocaru a prins.

Min. 8 - Jairo a șutat din afara careului de 16 metri, puțin lateral stânga, dar șutul s-a dus pe lângă bara din dreapta porții lui Cojocaru.

Min. 7 - Stanciu a executat un corner, direct pe poartă, dar fundașii slovacilor au respins.

Min. 4 - Emoții cu Cojocaru. Portarul Stelei a întârziat să trimită un balon, aflat la pământ, și Van Keesel a fost foarte aproape de a i-l ”fura”, dar până la urmă Cojocaru a revenit și a rezolvat.

Min. 2 - OCAZIE STEAUA! Prima acțiune de atac a Stelei. Adi Popa a centrat de pe dreapta, Tade a reluat cu capul, pe colțul scurt, dar a trimis pe lângă poartă.

Min. 1 - A început partida.

ECHIPELE DE START

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Toșca, Guilherme - Breeveld, Sulley Muniru - Ad. Popa, N, Stanciu, Chipciu - Tade

Rezerve:
Niță - Râpă, Hamroun, Al. Tudorie, Vl. Mihalcea, Tahar, I. Neagu
Antrenor: Massimo Pedrazzini 

AS Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundic, Madu - Lobotka, Koolwijk, Bero - Jairo, Wesley, Van Kessel

Rezerve: Vozar - Skovajsa, Klescik, Ibrahim, Holubek, Opatovsky, Guba
Antrenor: Martin Sevela

Arbitru: Paweł Raczkowski
Asistenți: Michal Obukowicz și Paweł Sokolnicki (toți din Polonia)

Etichete: echipa probabila , mirel radoi , radoi steaua , steaua radoi , steaua trencin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recomandările redacției
bauza
Decizie radicală! Adrian Mititelu a făcut anunțul, după ce Gigi Becali ar fi decis să-l transfere pe Juan Bauza

Foto Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Toni Kroos a surprins, după Manchester City - Real Madrid: ce a spus despre Antonio Rudiger la interviu
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Citește și
Lovitură în Bănie: Mirel Rădoi a spus "nu"! Cine e noul antrenor favorit să preia Universitatea Craiova
radoi
Mihai Rotaru nu mai așteaptă! Când urmează să fie prezentat Mirel Rădoi
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Profit uriaș raportat de Dinamo în 2023! De unde provin milioanele de euro
Profit uriaș raportat de Dinamo în 2023! De unde provin milioanele de euro
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Aliații României au trimis drone, avioane cu torpile, de spionaj în Marea Neagră. Cine e ținta
Aliații României au trimis drone, avioane cu torpile, de spionaj în Marea Neagră. Cine e ținta
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
Alesul lui Mihai Rotaru: și-a dat acordul și este așteptat la Universitatea Craiova
rotaru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro