raul andrei pertea
Românul căpitan de la Real Madrid a ales naționala Spaniei, iar acum a venit explicația
”Ești 1 la 1000”. Cum a fost încurajat Olimpiu Moruțan, după ce s-a accidentat și va rata EURO 2024
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Franţa - România 2-1. Tricolorii lui Iordănescu au fost la doar câteva minute de un rezultat mare

10.06.2016, 21:02

România a pierdut meciul de deschidere de la Campionatul European, 1-2 în fața Franței. Echipa noastră a fost la doar câteva minute de un rezultat mare şi doar o execuţie de excepţie a lui Payet, pe final, a făcut ca naţionala tricoloră să piardă la debutul turneului din Hexagon. 

Olivier Giroud (57) şi Dimitri Payet (89) au marcat pentru gazde, iar Bogdan Stancu (65, din penalty) a înscris golul României. 

gol payet franta - romania 2-1
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Elevii lui Anghel Iordănescu au început curajos şi au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 4, când Bogdan Stancu a irosit o mare ocazie de gol, şutând din doar doi metri în portarul Lloris, deși scăpase din marcajul adversarilor.

Franţa a preluat controlul jocului apoi şi prima situaţie bună de gol a fost semnată de Giroud (10), care a trimis pe lângă poartă cu capul. "Les Bleus" au fost aproape de a reuşi primul gol al turneului, însă Griezmann a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap (14). Faza s-a petrecut după un luft al șeptarului francez la centrarea lui Sagna și după ce Chiricheș nu a putut respinge, punându-i mingea pe cap.

Dragoş Grigore a avut o intervenţie providenţială în faţa lui Giroud (25), iar apoi Pogba a tras peste (27). Griezmann a mai ratat o ocazie mare de gol (36), trimiţând alături de poartă la centrarea lui Payet, scăpat de sub supraveghere de Raţ.

O fază controversată s-a petrecut în minutul 39, când Andone a fost faultat clar în careu de Koscielny, dar niciunul dintre arbitri nu a văzut infracţiunea şi gazdele au fost iertate de penalty. Prima repriză s-a încheiat cu Franţa asaltând buturile lui Tătăruşanu, însă numeroasele faze fixe nu au fost concretizate, ultima oportunitate fiind mingea trimisă cu capul de Giroud peste poartă (45+1).


Partea a doua a început cu o nouă ratare uriaşă a lui Stancu, demarcat extraordinar, însă reluarea sa cu dreptul, după un excelent stop pe piept, dar a trimis mingea alături de poartă (48).

Tătăruşanu a reţinut cu siguranţă o minge trimisă de Giroud, după o pasă în adâncime de la sclipitorul Payet (52). Portarul român a fost salvator şi la şutul din voleu al lui Pogba (57).

La faza imediat următoare, Olivier Giroud a marcat primul gol al turneului din Franţa (57), cu capul, devansându-l pe portarul Ciprian Tătăruşanu, la o centrare înaltă trimisă de Payet. Pentru Giroud a fost al optulea gol în ultimele sale opt meciuri pentru "Les Bleus".

Doar opt minute a condus Franţa, pentru că Evra l-a agăţat în careu pe Stanciu, iar Bogdan Stancu şi-a răscumpărat în parte ratările anterioare, restabilind egalitatea din penalty-ul acordat de arbitrul Viktor Kassai: 1-1. Acesta a fost al doilea din lovitură de la 11 metri marcat de România la un Campionat European, după cel înscris de Ganea cu Anglia, la Euro 2000. În 2008, Mutu a ratat de la punctul cu var împotriva Italiei. A fost, de asemenea, a 4-a lovitură de la 11 metri dictată la un meci de deschidere la un turneu final continental. Toate au fost acordate împotriva țărilor gazdă!

Echipa lui Deschamps a forţat pe cartea atacului, dar tricolorii s-au apărat bine, încercând să pună probleme pe contre. Hoban a avut o tentativă de la distanţă (80), dar mingea s-a dus peste poartă.

Tătăruşanu a fost atent la şutul lui Martial, din marginea careului (81), dar când speranţele într-un egal al României erau mai mari ca oricând, Dimitri Payet a prins un şut la vinclu, la care Tătăruşanu a fost spectator (89).

Sissoko a fost aproape să înscrie şi el pentru Franţa, dar a trimis în plasa laterala, la capătul unui contraatac (90+3).

Dimitri Payet este primul jucător francez care oferă o pasă decisivă și marchează într-un meci de Campionat European, după David Trezeguet, în finala turneului final din 2000.

ECHIPELE

Franța: Lloris - Sagna, Koscielny, Rami, Evra - Kante, Pogba (77 Martial), Matuidi - Griezmann (66 Coman), Giroud, Payet (90+1 Sissoko);
Selecționer: Didier Deschamps;

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa (82 Torje), N. Stanciu (72 Chipciu), B. Stancu - Fl. Andone (62 Alibec);
Selecționer: Anghel Iordănescu.


LIVE TEXT

Min. 90+3: Fluier final. Franța - România 2-1.

Min. 90+3: Ocazie pentru Franța! Sissoko a plecat pe contraatac din propria jumătate, pe centru. Mijlocașul a fost cu greu ajuns de Raț, care nu a reușit să îi taie calea, totuși, iar francezul a reușit să pătrundă în careu și să șuteze cu stângul, dar pe lângă poartă.

Min. 90+1: Ultima schimbare la Franța: iese Dimitri Payet și intră Moussa Sissoko. Payet, autorul golului de 2-1 pentru "cocoșii galici", a părăsit terenul în lacrimi, copleșit de emoții.

Min. 90: 3 minute de prelungire pentru meciul Franța - România.

Min. 89: GOOOOL Franța! Payet înscrie un gol senzațional, direct în vinclul porții lui Tătărușanu și francezii revin la conducere. Atacantul lui West Ham a șutat cu stângul, din afara careului, de lângă Hoban.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU AL DOILEA GOL AL FRANȚEI

Min. 88: Apărare foarte bună pentru România, care blochează flancurile și reușește să respingă aproape fiecare centrare pe care adversarii reușesc să o trimită.

Min. 84: Dragoș Grigore a ratat reluarea de cap din mijlocul careului, la capătul unei centrări trimise de Torje, din lovitură liberă. Arbitrul a semnalizat și ofsaid la fundașul central român.

Min. 82: Ultima schimbare la România: iese Adrian Popa și intră Gabriel Torje.

Min. 81: Tătărușanu prinde un șut trimis pe jos de Martial, de la circa 20 de metri, pe care atacantul lui Manchester United l-a încercat în urma unui un-doi reușit cu Giroud.

Min. 80: Șut de la mare distanță trimis de Ovidiu Hoban, dar alături de poarta lui Lloris.

* 75.113 de spectatori asistă la meciul de deschidere al Campionatului European 2016, potrivit datelor oficiale.

Min. 78:     Cartonaș galben pentru Adi Popa, după un fault comis la mijlocul terenului, prin care a oprit o acțiune promițătoare de atac a "cocoșilor galici".

Min. 77: Schimbare la Franța: iese Paul Pogba și intră Anthony Martial.

Min. 75: Posesie prelungită a francezilor, care par să se fi instalat în jumătatea de teren a României. 

Min. 72: A doua schimbare la România: iese Nicușor Stanciu și intră Alexandru Chipciu.

* În cele din urmă, Pintilii poate continua și revine pe teren, iar staff-ul României poate efectua schimbarea pe care o avea deja pregătită.

Min. 69:     Cartonaș galben pentru Olivier Giroud, după o lovitură puternică de cot aplicată în săritură lui Pintilii. Mijlocașul român nu mai poate continua și staff-ul medical face semn că trebuie schimbat.

Min. 66: Schimbare la Franța: iese Antoine Griezmann și intră Kingsley Coman.

Min. 65: GOOOOL România! Bogdan Stancu transformă fără probleme lovitura de la 11 metri și readuce egalitatea pe tabela de marcaj. A șutat fără un avânt prea mare și l-a păcălit pe portarul Lloris.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLUL ROMÂNIEI

Min. 64: Penalty pentru România!!! Stanciu a fost faultat de Evra în careu și centralul Kassai a arătat punctul cu var.

Min. 62: Încă o minge periculoasă a francezilor, care îl căuta pe Giroud. masivul atacant nu a ajuns mingea și a reușit doar să o întoarcă pentru Pogba, dar Chiricheș a respins spectaculos, pe spate.

Min. 61: Schimbare la România: iese Florin Andone și intră Denis Alibec.

Min. 58: GOOOOL Franța! Giroud deschide scorul pentru "Les Bleus" cu o lovitură de cap din centrarea lui Payet. Sărise și portarul Tătărușanu pentru a prinde mingea, dar nu a reușit să o atingă. 

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU PRIMUL GOL AL FRANȚEI

Min. 57: O nouă ocazie pentru Franța! Payet s-a descurcat foarte bine în careu, iar Pintilii a căzut după o fentă a atacantului de la Arsenal, înainte ca acesta să centreze pentru voleul lui Pogba, de la 14 metri. Tătărușanu a fost atent și a intervenit bine, respingând în corner.

Min. 52: Șansă mare de gol și pentru Franța! Payet a urcat pe centru și a pasat pe jos, în careu, pentru Giroud, care a profitat de un pas greșit făcut de Chiricheș și a reușit să șuteze, dar a trimis pe direcția portarului Tătărușanu, care a prins cu siguranță. A fost primul șut al francezilor trimis pe spațiul porții României.

Min: 48: Ocazie imensă pentru România! Bogdan Stancu a ratat incredibil, după ce a fost găsit liber în careu cu o minge trimisă de Stanciu peste apărarea adversă. "Motanul" a preluat excelent în spatele liniei defensive și a șutat cu dreptul, dar a ratat execuția și mingea a trecut pe lângă poartă. Francezii au rămas consternați, din cauză că tușierul nu a semnalizat ofsaid, dar reluările arată că fotbalistul României se afla în poziție regulamentară.

Min. 46: Andone se luptă cu Koscielny și rămâne la minge, pătrunde în careu și 

Min. 46: Startul reprizei secunde.

* O singură dată s-a întâmplat ca meciul de deschidere al unui Campionat European să se încheie cu scorul de 0-0: Italia - URSS, din 1968.

Min. 45+2: Pauză la Saint-Denis, acolo unde Franța și România se află la egalitate după primele 45 de minute.

Min. 45+2: Giroud a primit liber la 11 metri o centrare dintr-un corner de pe dreapta, dar puternica sa lovitură de cap a trecut peste poartă.

Min. 45+1: Dragoș Grigore intervine foarte bine și respinge în corner o centrare de pe dreapta. Dacă mingea trecea de el, Chiricheș ar fi fost singur cu Giroud și Griezmann.

Min. 45: Două minute de prelungire pentru prima repriză.

Min. 45:     Cartonaș galben pentru Răzan Raț, pentru o lovitură dură asupra lui Griezmann. Neatent, fundașul nostru dreapta a ridicat piciorul prea mult și l-a lovit în față pe atacantul advers.

Min 42: Șarje ofensive periculoase pentru naționala Franței, dar România stă bine la ofsaid, până în acest moment. Atunci când nu reușește această mișcare, lucrează la fel de bine dublajul, care a dat greș într-o singură fază până acum, la ocazia lui Griezmann.

Min. 39: Florin Andone cade în careul Franței, după o lovitură primită de la Koscielny. Atacantul României a fost prins între doi apărători adverși, la capătul unei mingi lungi și înalte și a fost lovit în genunchi de fundașul lui Arsenal. Arbitrul a lăsat jocul să continue. Andone a revenit pe teren, după ce a primit îngrijiri medicale.

Min. 36: Ocazie mare pentru Franța! Griezmann a primit mingea liber în careu, la capătul unei pase pe jos venite de pe dreapta atacului francez, dar Săpunaru a venit foarte bine și a deviat discret reluarea din prima, cu latul, a atacantului de la Atletico.

Min. 32:     Vlad Chiricheș încasează primul cartonaș galben al turneului final, după o fază în care arbitrul a fluierat un henț comis de Florin Andone la mijlocul terenului, la peste 20 de metri distanță de locul unde se afla Chiricheș.

Min. 31: Pintilii acuză o accidentare, după un duel la mijlocul terenului Pogba. Mijlocașul la închidere al României a căzut pe piciorul adversarului și acuză dureri mari la coaste. Poate reveni pe teren, după intervenția echipei medicale.

Min. 27: Șut frumos trimis de Pogba de la mare distanță, dar mingea trece peste vinclul porții României.

Min. 25: Dragoș Grigore intervine foarte bine prin alunecare și respinge în corner o minge care putea deveni foarte periculoasă, dacă ajungea la Giroud, care țâșnise foarte bine între cei doi fundași centrali ai noștri.

Min. 20: Fază frumoasă a lui Adi Popa pe dreapta, dar mijlocașul nostru dreapta nu a reușit să continue la fel de bine, după un dribling superb reușit în fața fundașului stânga francez și a căzut după un contact ușor, la care nu se impunea acordarea unui fault. 

Min. 13: Bară și ocazie foarte mare pentru Franța! Sagna a profitat de o indecizie a lui Bogdan Stancu la o minge trimisă pe jos, a primit pe dreapta și a centrat în mijlocul careului. Griezmann a ratat șutul, păcălit de o încercare de a interveni a lui Grigore, dar Chiricheș a deviat spre propria poartă. Griezmann a fost atent și a trimis cu capul, dar mingea a întâlnit bara stângă a porții lui Tătărușanu. Mingea a revenit în teren, apoi a fost îndepărtată de apărătorii români.

Min. 10: Payet centrează de pe stânga, pentru lovitura de cap a lui Giroud, dar vârful lui Arsenal a trimis pe lângă poartă.

Min. 8: Început foarte bun pentru naționala lui Anghel Iordănescu. În afara fazei șterse din primul minut, francezii nu s-au apropiat de careul lui Tătărușanu. În schimb, România se prezintă foarte bine și a petrecut chiar momente bune în jumătatea adversă de teren.

Min. 4: Ocazie de zile mari pentru România! Stanciu a centrat din cornerul de pe stânga, mingea a fost prelungită de Andone și ajuns la colțul lung, de unde Stancu - nemarcat - a trimis cu latul, direct în portarul Lloris. Mingea a revenit în teren, de unde Chiricheș nu a putut trimite la poartă și francezii au trimis din nou în corner. La capătul centrării din noua lovitură de colț, Andone a trimis peste poartă.

Min. 4: România are prim corner, acordat de Adil Rami.

Min. 1: Francezii ajung pentru prima dată în careul României, prin Pogba, care a primit o minge în urma unei aruncări de la margine, dar nu i-a reușit execuția și a trimis în pământ, din întoarcere, fără probleme pentru portarul Tătărușanu, care a prins cu siguranță.

Min. 1: Fluier de start al meciului de deschidere de la Campionatul European 2016, dintre Franța și România.

* S-au intonat imnurile celor două echipe la primul meci al Campionatului European 2016. Din moment în moment se va da și startul partidei. Atmosferă foarte fierbinte în această seară la Saint-Denis.

OFICIAL - Echipele de start

Franța: Lloris - Sagna, Koscielny, Rami, Evra - Kante, Pogba, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet;
Rezerve: Mandanda, Costil - Jallet, Cabaye, Gignac, Martial, Schneiderlin, Mangala, Digne, Sissoko, Coman, Umtiti;
Selecționer: Didier Deschamps;

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Hoban, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone;
Rezerve: Pantilimon, Lung - Mățel, Moți, Chipciu, Alibec, Torje, Keșeru, Găman, Filip, Sânmărtean, Prepeliță;
Selecționer: Anghel Iordănescu.



Foaia de joc a meciului Franța - România 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aşa am trăit ultimele ore dinaintea debutului Euro, Franţa - România. TOATE DETALIILE, AICI

UPDATE Ora 21:45: A început ceremonia de deschidere a Campionatului European din 2016.

UPDATE Ora 16:00: Echipa de start a României:

Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Pintilii, Hoban - Adi Popa, Stanciu, Bogdan Stancu - Fl. Andone

La antrenamentul oficial, derulat joi după-amiază, Claudiu Keșeru a suferit o ușoară accidentare la nas, în urma unei coliziuni cu un coleg, dar aceasta nu este gravă, astfel că atacantul lui Ludogorets va face, cel mai probabil, parte din lot.

Iordănescu s-a decis totuşi să joace cu Andone în atac, aşa cum v-am anunţat aseară, deşi în cursul dimineţii au apărut informaţii potrivit cărora Stancu ar urma să fie utilizat vârf împins.


UPDATE Ora 10:26. După ce joi seară informațiile din anturajul echipei naționale duceau către ideea că Florin Andone va fi ales vârf împins, iată că noaptea dinaintea marelui meci cu Franța pare că l-a făcut pe selecționerul Iordănescu să regândească formula de start de diseară.

Astfel, fotbalistul Cordobei a ieșit din schemă și a intrat Chipciu, numai că stelistul va fi trimis în banda stângă, în timp ce Stancu va avea rolul atacantului de careu.

Iată, așadar, echipa pe care Iordănescu vrea să o trimită pe teren.


La opt ani de la ultimul meci la Euro, tricolorii revin în elită. România deschide turneul pentru prima oară în istorie, iar selecţionerul Iordănescu promite că vom ataca gazda Franţa. Acesta trebuie să se decidă până vineri seară pe cine va miza în atac, în banda dreaptă Adi Popa părând că a câştigat lupta cu Torje pentru titularizare.

Aşteptarea a luat sfârşit: la jumătate de an de când a aflat că va deschide în premieră un turneu final, România e pregătită de duelul cu Franţa. "Mergem pe linia pe care noi ne-am pregătit-o în ultima perioadă, nu dorim să jucăm defensiv. Ne dorim un joc echilibrat, în care să punem probleme francezilor, ştiind că în defensivă naţionala din Hexagon are o sumedenie de probleme nerezolvate", s-a arătat optimist, astăzi, Iordănescu, în conferinţa de presă.

În ultima săptămână tehnicianul a avut două mari dileme în privinţa primului "11" de la meciul de debut, dar acestea s-au risipit, măcar parţial.

Torje era văzut de mulţi titular în flancul drept al liniei de mijloc, însă în acest moment Iordănescu e decis să meargă pe mâna lui Adi Popa. Chiar dacă fostul dinamovist este mai util ofensiv şi a şi marcat împotriva Ucrainei, selecţionerul ştie foarte bine că partida contra Franţei va fi una de uzură, în care principalul obiectiv va fi să nu primim gol. El s-a gândit în ultima perioadă la varianta Adi Popa şi, după ultimele antrenamente, pare decis să îl folosească pe stelist. "Motoreta" a jucat foarte bine cu un adversar greu, Spania, creându-i mari probleme lui Jordi Alba, iar acesta a reprezentat un alt argument pentru titularizare.

Andone, favorit

Marea problemă a tehnicianului primei reprezentative rămâne însă postul de atacant, deşi favorit pare în acest moment Florin Andone. El este fără doar şi poate în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători, golgheterul Cordobei având în ultima lună şi jumătate evoluţii extraordinare, care l-au adus în vizorul lui Celta Vigo. El a sosit însă mai târziu la lot şi a suferit şi o accidentare în ultimul amical, însă chiar şi aşa staff-ul tehnic îl creditează cu cele mai mari şanse să înceapă cu Franţa.

La plecarea din ţară, bandajul vârfului de 23 de ani era unul voluminos, dar acesta a fost schimbat, trecând la unul similar cu cel purtat de Denis Alibec. Atacantul de la Cordoba a suferit o fractură la degetul inelar al mâinii drepte, însă s-a antrenat normal în ultimele zile şi a arătat o poftă de joc excelentă.

O mică şansă la titularizare împotriva lui Koscielny şi Rami ar putea avea Keşeru. Acesta a fost în dubiu până în ultimul moment în privinţa prezenţei la Euro, Iordănescu alegând în cele din urmă ca Maxim să nu facă parte din lot. Unul dintre argumentele antrenorului a vizat exact partida cu Franţa: Keşeru a jucat timp de 11 ani în Hexagon şi ştie exact cum să stea în teren şi cum să îi surprindă pe fundaşii adverşi. În plus, Iordănescu mizează foarte tare şi pe ambiţia lui Keşeru, care în numeroase rânduri a vorbit, în ultimele luni, despre cât de motivat va fi să joace la Euro împotriva naţionalei ţării unde s-a maturizat ca fotbalist.

Alibec, trădat de carenţele pe faza defensivă

Alibec are la rândul său o serie de atu-uri de partea sa, fiind fără doar şi poate unul dintre cei mai talentaţi jucători din cei 23 selectaţi. Totuşi, golgheterul Astrei nu se descurcă prea bine pe faza defensivă, iar acest aspect îl recomandă, cel puţin pentru meciul de debut, drept a treia opţiune pentru ofensivă. Atacantul campioanei e văzut mai degrabă o soluţie pentru repriza secundă, când, graţie execuţiilor sale surprinzătoare, poate să creeze diferenţa.

Echipa probabilă cu Franţa

Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Adi Popa, Stanciu, Stancu - Andone

Cum ar trebui să arate echipa României la Euro, conform fanilor care au votat pe digisport.ro. Suporterii văd doar două modificări faţă de echipa de start probabilă din meciul cu Franţa: Sânmărtean în locul lui Hoban şi Chipciu în locul lui Stancu.

Tătăruşanu (5880 voturi) - Săpunaru (7119 voturi), Chiricheş, Grigore (4717 voturi), Raţ (5448 voturi) - Pintilii, Sânmărtean (4043 voturi) - Adi Popa (5934 voturi), Stanciu (9105 voturi), Chipciu (4556 voturi) - Fl. Andone (4546 voturi)

Deschamps, mici dileme

România, cea mai bună defensivă din preliminariile europene, se va lupta cu un atac stelar. Deschamps are de ales dintre Griezmann, Giroud, Payet şi Martial, primii trei fiind mari favoriţi la titularizare. Singura problemă care se mai ridică în privinţa primului "11" al "cocoşilor" este legată de al treilea mijlocaş central. Kante şi Sissoko se luptă pentru acea poziţie, cu jucătorul lui Leicester favorit la titularizare.

Echipa probabilă a Franţei

Lloris - Sagna, Koscielny, Rami, Evra - Kante, Pogba, Matuidi - Griezmann, Giroud, Payet

Programul meciurilor din Grupa României de la Euro:

10 iunie: Franţa - România
11 iunie: Albania - Elveţia

15 iunie: România - Elveţia
15 iunie: Franţa - Albania

19 iunie: Elveţia - Franţa
19 iunie: România - Albania

Campionatul European poate fi urmărit în rețeaua RCS-RDS pe canalul PRO TV, care transmite toate meciurile României și cele mai importante partide ale zilei.

Partida Franţa - România se joacă vineri, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE-TEXT pe digisport.ro.

Etichete: romania franta , euro 2016 franta romania , franta romania euro , romania franta live euro , euro 2016 romania franta , franta romania euro 2016 live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
adrian mutu
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 6-a: cum poate sărbători FCSB titlul în runda următoare
andrei-vlad
Foto Olimpiu Moruțan a rupt tăcerea chiar de ziua lui, după accidentarea horror care îl lasă acasă la EURO
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”17.000.000€”. Marius Șumudică a vorbit despre lovitura reușită într-un an și jumătate
marius
Citește și
Înlocuitor pentru Olimpiu Moruțan la EURO: ”Are șanse foarte mari”
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Florinel Coman a caracterizat în două cuvinte accidentarea gravă a lui Moruțan, care îl face să rateze EURO
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Motivul pentru care Ianis Hagi va fi convocat la EURO, chiar dacă nu joacă la Alaves: ”E ceva ciudat”
Screenshot 2024-03-27 at 00.20.40

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”