Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
ilie
Exclusiv Ilie Dumitrescu știe trio-ul de atac al României pentru meciul contra Columbiei
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Steaua - Wisla Cracovia 3-4. Roş-albaştrii au pierdut după ce au condus cu 3-1. "Dublă" Alibec

31.01.2017, 12:20

Steaua s-a făcut de râs, în ultimul meci amical disputat în Antalya. Roş-albaştrii au condus cu 3-1 în faţa Wislei Cracovia, locul 10 din Polonia, dar a primit două goluri în ultimele 3 minute şi a pierdut ruşinos, scor 3-4.

captura amical steaua
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Laurenţiu Reghecampf a început şi partida contra polonezilor cu echipa care probabil va fi pe teren şi la primul joc oficial din 2017, cu CFR Cluj, duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Un prim 11 în care s-au regăsit atât Alibec, cât şi Gnohere, dar şi Mihai Bălaşa, folosit ca fundaş dreapta.

După ce Wisla a avut un gol anulat în minutul 14, pentru fault în atac, Tamaş a deschis scorul patru minute mai târziu, cu un şut de la aproximativ 25 de metri, din lovitură liberă. Avantajul roş-albaştrilor a durat doar şase minute, pentru că Zaluska a egalat după o acţiune personală.

Reghecampf l-a pierdut pe Gnohere, accidentat în minutul 19 şi înlocuit de Achim în minutul 25. Fără fostul dinamovist pe teren, Alibec a fost protagonistul finalului de repriză. Mai întâi a ratat intenţionat o lovitură de la 11 metri, contestată vehement de polonezi, apoi a înscris pentru 2-1, cu un şut din interiorul careului.

Atacantul adus de la Astra Giurgiu a făcut "dubla" în minutul 53, când l-a executat pe portarul advers cu o "scăriţă", după o verticalizare a lui Achim. Steaua părea scăpată în câştigătoare, astfel că Reghecampf a decis să-l trimită pe teren şi pe Florin Tănase, care şi-a făcut astfel revenirea după grava accidentare suferită la genunchi.


Fostul jucător de la Viitorul l-a înlocuit pe De Amorim în minutul 70, dar nu s-a putut bucura de întoarcerea pe gazon. La doar două minute de la intrarea sa, Wisla a redus din diferenţă, prin Denis Popovic, la capătul unei acţiuni frumoase.

Finalul a fost de coşmar pentru vicecampioana României. În minutul 89, Brozek a profitat de relaxarea din apărarea Stelei şi a marcat din apropiere pentru 3-3, iar în prelungiri, Maleki a adus victoria polonezilor, tot în urma unei faze la care fundaşii roş-albaştrilor au fost neatenţi. 


LIVE TEXT

Min 90+2: FINAL DE MECI!Steaua încheie seria partidelor amicale din Antalya cu un eşec greu de digerat, 3-4 cu Wisla Cracovia, locul 10 din Polonia. Roş-albaştrii au condus cu 3-1, dar au primit trei goluri în ultimele 20 de minute şi au suferit o înfrângere care îi dă multe bătăi de cap lui Laurenţiu Reghecampf. 

Min 90+1: GOOOOOL WISLA!Adversara roş-albaştrilor a revenit senzaţional pe final şi a mai marcat o dată. La corner venit în urma unei lovituri libere executate foarte bine, polonezii i-au prins din nou pe picior greşit pe elevii lui Laurenţiu Reghecampf şi au marcat golul victoriei prin Maleki. 

Min 89: GOOOOOL WISLA! Polonezii au egalat cu un minut înainte de final, când Brozek a profitat de relaxarea din apărarea Stelei şi a marcat din apropiere

#O nouă modificare la Steaua. Boldrin a intrat în locul lui Muniru

#În minutul 70, Florin Tănase a revenit pe teren, după accidentarea pe care a suferit-o la genunchi. Jucătorul transferat de la Viitorul a intrat în minutul 70, când l-a înlocuit pe William De Amorim. Tot după pauză, Enache şi Lucian Filip i-au înlocuit pe Jakolis, respectiv Pintilii.

Min 72: GOOOOOL WISLA! Adversara roş-albaştrilor nu a ratat o altă oportunitate de a reveni în meci şi a înscris la capătul unei acţiuni frumoase. Slovenul Denis Popovic a fost cel care l-a învins pe Niţă

Min 66: OCAZIE WISLA! Polonezii au avut o şansă mare de reduce din diferenţă, dar Niţă a respins spectaculos un şut puternic din interiorul careului. 

Min 53: GOOOOOL STEAUA! GOOOL ALIBEC! "Şeptarul" vicecampioanei a reuşit dubla, cu o execuţie elegantă din interiorul careului, după o verticalizare foarte bună a lui Achim

Min 46: A început repriza a doua

Min 45: PAUZĂ! Steaua conduce cu 2-1 în faţa Wislei, graţie golurilor marcate de Tamaş şi Alibec. 

Min 38: GOOOOOL STEAUA! GOOOL ALIBEC! Atacantul adus de la Astra i-a a dus pe roş-albaştri în avantaj, cu un şut frumos la colţul lung, din interiorul careului. 

Min 34: Alibec a ratat intenţionat o lovitură de la 11 metri, pe care polonezii au contestat-o vehement. 

Min 25: Gnohere s-a accidentat la glezna la care a avut probleme și în trecut, în minutul 19, și a fost schimbat de Laurențiu Reghecampf. În locul său a intrat Achim.

Min 24: GOOOOL WISLA! Zaluska a egalat pentru polonezi după ce a luat pe cont propriu o faza in flancul drept, a pătruns în careu și l-a învins pe Niță.

Min 18: GOOOOL STEAUA! GOOOL TAMAȘ! Steaua a beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a fost mișcată pentru Tamaș, care l-a învins pe goalkeeperul polonezilor cu un șut puternic.

Min 14: GOL ANULAT WISLA! Niță a ieșit și a încercat să boxeze o minge însă a lovit greșit balonul, care se îndrepta spre poarta goală. Portarul Stelei s-a redresat și s-a grăbit să respingă, fiind talonat de un adversar. Mingea a intrat în poartă dar arbitrul a arătat fault în atac.

Min. 1: A început partida dintre Steaua și Wisla Cracovia. Este ultimul amical al roș-albaștrilor în al doilea stagiu de pregătire din Turcia


Meciul Steaua - Wisla Cracovia poate fi urmărit LIVE VIDEO în player-ul de mai jos, de la ora 16:30

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 15:37: Echipa de start a Stelei (4-2-3-1): Niţă - Bălaşa, Moke, Tamaş, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Jakolis, Alibec, De Amorim - Gnohere

Sursa foto: contul de Facebook Fc Steaua Bucureşti


Steaua a intrat pe ultima sută de metri înainte de reluarea campionatului. "Roş-albaştrii" vor debuta cu CFR Cluj, în Gruia, dar înainte de duelul cu Miriuţă, Laurenţiu Reghecampf îşi poate vedea elevii la lucru în ultimul amical din Antalya.

Steaua se va duela astăzi, de la ora 16:30, cu Wisla Cracovia, meciul putând fi urmărit în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro. Polonezii sunt pe locul 10 în campionatul intern, cu 25 de puncte adunate după primele 20 de etape.

Acesta nu trebuia să fie ultimul amical al Stelei din Antalya, dar românii au amânat în ultimul moment partida cu Hadjuk Split, care urma să aibă loc pe 2 februarie.

Rămâne de văzut dacă Reghecampf se va baza din nou în atac pe cei doi atacanţi aduşi în această iarnă, Denis Alibec şi Harlem Gnohere, lucru care s-a întâmplat în ultimele 3 partide din Turcia.

Fiind ultima partidă, înainte de duelul cu CFR Cluj din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, e de aşteptat ca Reghe să folosească o echipă cât mai apropiată de cea care va evolua pe Dr. Constantin Rădulescu.

Etichete: steaua , reghecampf , alibec , live text steaua , gnohere , steaua wisla , live steaua wisla


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate. Nu sunt victime

O explozie a avut loc, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, județul Constanța, în zonă...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”

Marica a fost la un pas de a semna cu Rapid. ”Puțini știu. A fost un întreg scandal”
marica
Anunțul venit din Spania: ”Erling Haaland va juca pentru Barcelona”
Chelsea v Manchester City - Premier League - Stamford Bridge
Oficial FC Botoșani a renunțat la un jucător în plin campionat! Fotbalistul a fost deja prezentat la noua echipă
FOTBAL: FC BOTOȘANI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (30.10.2023)
Citește și
Exclusiv Ciprian Marica a numit atacantul cu care România trebuie să joace la EURO: ”Nu văd altul ca el”
Fotbalistii romani Ianis Hagi, Denis Dragus, Denis Alibec si Andrei Burca saluta publicul dupa meciul de fotbal dintre R
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale