SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
Screenshot 2024-05-01 144559
”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”
Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Matinal

VIDEO Irina Begu a pierdut în decisiv finala de la Moscova, în fața Anastasiei Pavlyuchenkova

19.10.2014, 09:33

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a pierdut finala turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii în valoare de 710.000 dolari, fiind învinsă duminică în trei seturi, 6-4, 5-7, 6-1, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 6 la această competiţie de categoria Premier.

begu finala
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

VIDEO CU PREMIEREA DE LA MOSCOVA

Câştigătoarea a fost recompensată cu un cec în valoare de 120.000 dolari şi 470 de puncte WTA, în timp ce finalistei i-au revenit 64.000 dolari şi 305 puncte WTA.

Irina Begu şi Anastasia Pavliucenkova s-au mai întâlnit o singură dată până în prezent, anul trecut, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, victoria revenind şi atunci jucătoarei ruse (6-2, 6-2).

Begu (24 ani, locul 61 WTA) a câştigat până în prezent un singur titlu la simplu în circuitul profesionist feminin, în anul 2012 la Taşkent (Uzbekistan), în timp ce Pavliucenkova (23 ani, locul 30 mondial) şi-a trecut cu această ocazie în palmars al şaptelea titlu WTA din cariera sa.


Este pentru al doilea an consecutiv când o reprezentantă a României a disputat finala turneului de la Moscova, după ce anul trecut Simona Halep a câştigat această competiţie, învingând-o în ultimul act pe australianca Samantha Stosur (7-6, 6-2).

În drumul său către finală, Irina Begu a reuşit să elimine două jucătoare din Top 20, rusoaica Elena Makarova (locul 12 WTA şi a 2-a favorită a competiţiei), pe care a învins-o în optimile de finală (6-4, 6-4) şi cehoaica Lucie Safarova (locul 17 WTA, cap de serie nr.4 la Moscova), de care a trecut în semifinale (7-6, 1-6, 6-3).


LIVE VIDEO& TEXT

UPDATE: MECI PAVLYUCHENKOVA! 6-1 în setul decisiv în favoarea rusoaicei, care fructifică prima minge de meci pe care a avut-o, după două ore și 30 de minute de joc.

UPDATE: 5-1! Irina reușește primul game în acest set, pe propriul serviciu. Pavlyuchenkova servește pentru meci!

UPDATE: 5-0! Irina a cedat total inițiativa. Are doar momente izolate când joacă bine, insuficient pentru a îi pune probleme adversarei. Un singur game o desparte pe Pavlyuchenkova de victoria finală.

UPDATE: 4-0! Irina a salvat două mingi de break, de la 0-40, dar la a treia de care a beneficiat rusoaica a trimis afară! Avantaj important luat de Pavlyuchenkova!

UPDATE: 3-0! Cu dificultate, Pavlyuchenkova își face serviciul și se distanțează la 3-0! Adrian Cruciat revine pe teren și încearcă să o ajute pe Irina, pentru a reveni în meci!

UPDATE: BREAK PAVLYUCHENKOVA! În cel mai disputat game al meciului, după primul, Anastasia Pavlyuchenkova a reușit să se distanțeze la 2-0 în decisiv!

UPDATE: Pavlyuchenkova începe bine decisivul, câștigând la zero pe propriul serviciu. 1-0.

UPDATE: GAME LA ZERO! 7-5, 1-1 LA SETURI! Excepțional game de final de set pentru Irina! S-a impus la zero, prima oară în acest meci! Urmează setul decisiv! Irina a cerut pauză de vestiar! 

UPDATE: BREAK IRINA! 6-5! Irina Begu a fructificat a doua șansă de break și servește acum pentru a duce partida în set decisiv!

UPDATE: 5-5! Cu un rever excepțional în lung de linie Irina Begu pune punt game-ului și egalează la 5, în setul al doilea al finalei de la Moscova.

UPDATE: 5-4 Anastasia Pavlyuchenkova! Este primul game pe care vreuna dintre jucătoare îl câștigă la zero.

UPDATE: 4-4! După o oră și jumătate de la primul serviciu, Irina egalează în setul secund.

UPDATE: 4-3 PAVLYUCHENKOVA! Al treilea game la rnd reușit de rusoaică. Irina a condus cu 30-0, dar a cedat apoi aproape inexplicabil. A venit din nou pe teren pentru a vorbi cu ea Adrian Cruciat.

UPDATE: 3-3 BREAK PAVLYUCHENKOVA! Irina pare puțin obosită și greșește pe propriul serviciu, fiind egalată în setul secund.

UPDATE: 3-2! Pavlyucenkova joacă agresiv și scapă dintr-o situație delicată, reușind să-și facă serviciul.

UPDATE: GAME IRINA! Românca a revenit de la 0-30 pe propriul serviciu și a câștigat game-ul. Conduce cu 3-1.

UPDATE: BREAK IRINA! Mult mai curajoasă jucătoarea noastră în acest game pe serviciul adversarei sale. A cedat doar un schimb și a preluat conducerea. E esențial să își facă acum serviciul. 2-1

UPDATE: 1-1! Irina egalează în setul secund, după un final de game foarte solid, cu serviciul sigur și puternic.

UPDATE: Anastasia Pavlyuchenkova își face serviciul la începutul setului doi și conduce cu 1-0! Irina pare un pic copleșită de miza meciului.

UPDATE: SET PAVLYUCHENKOVA! Irina nu-și poate face serviciul, din nou, și Anastasia Pavlyuchenkova își trece în cont primul set. Unul în care au fost nu mai puțin de 7 break-uri.

UPDATE: BREAK IRINA! Excelentă revenire. După ce Pavlyucenkova a salvat două mingi de break, Irina a reușit să o fructifice pe a treia și se apropie din nou de adversara sa. 5-4 și serviciul.

UPDATE: REBREAK PAVLYUCENKOVA! Irina comite prea multe greșeli neforțate și nu-și poate face serviciul. Adversara ei servește acum pentru set. 5-2

UPDATE: BREAK IRINA! 4-3! Excelentă revenirea Irinei Begu, la mijlocul primului set. Are șansa se egaleze la 4, pe propriul serviciu.

UPDATE: 4-2. Irina reușește primul game pe propriul serviciu în această finală.

UPDATE: 4-1! Anastasia Pavlyuchenkova câștigă simplu al patrulea game consecutiv și se desprinde în primul set! Pe teren a intrat Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu.

UPDATE: BREAK PAVLYUCHENKOVA! Irina pierde al doilea game consecutiv pe propriul serviciu. La 15-40 a salvat o minge de break și a condus următorul schimb, dar a greșit un vole, la punctul decisiv. 3-1

UPDATE: Game Pavlychenkova. A șasea favorită reușește să câștige al doilea game consecutiv și să preia conducerea în primul set. Deocamdată rusoaica are lovituri de dreapta foarte exacte și reușește să puncteze astfel decisiv. 2-1.

UPDATE: REBREAK! Replică extrem de solidă a rusoaicei, care își ia înapoi serviciul imediat după ce-l pierduse. A avut retururi excelente și Irina n-a mai lovit la fel de exact ca în primul game. 1-1

UPDATE: BREAK IRINA! Irina Begu începe excelent finala! A reușit să câștige pe serviciul adversarei sale un game lung, care a durat 10 minute. Pavlyuchenkova a făcut două duble greșeli pe parcursul game-ului, iar Irina a jucat curajos și a avut multe lovituri direct câștigătoare.


Irina Camelia Begu și Anastasia Pavlyuchenkova au ieșit pe teren, de la vestiare și se încălzesc înainte de finala de la Moscova. E ultimul turneu la care participă jucătoarea noastră

Etichete: irina camelia begu , irina begu anastasia pavlyuchenkova , irina begu finala moscova , finala moscova live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda nara
După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”
*EXCLUSIVE* Former Swedish footballing Maverick Zlatan Ibrahimovic wearing a Ferrari cap spotted with his wife Helena Seger as they enjoyed a spot of lunch at Palazzo Parigi Hotel in Milan.
”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină
8
”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte
sucu 4
După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit
dragusin
Recomandările redacției
Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge
nacho
Reacția presei din Ungaria, după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (3.05.2024)
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
nesu
Citește și
Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei
profimedia-0858128390
Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €
ana-bogdan
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Gigi Becali, donații de zeci de milioane de euro la Muntele Athos: „O să fie un sfânt!"
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României. De patru ani pescarii încearcă să-l captureze Foto & video
Amenzi până la 3.000 lei pentru românii care stau la bloc și au balcon. Ce nu au voie să facă?
Amenzi până la 3.000 lei pentru românii care stau la bloc și au balcon. Ce nu au voie să facă?
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța
Video După 25 de minute de uitat, Sabalenka a revenit spectaculos și s-a calificat în finală
WTA Tour - Madrid

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani:
Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”