Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

Simona Halep a pierdut în sferturi la Indian Wells, 4-6, 3-6, în fața Serenei Williams

16.03.2016, 09:36

Simona Halep nu și-a apărat titlul cucerit la Indian Wells anul trecut, fiind eliminată la ediția din acest an în sferturile de finală. Ea a fost învinsă în două seturi, 4-6, 3-6, de Serena Williams, favorita princiaplă a întrecerii și liderul ierarhiei mondiale. A fost a a șaptea victorie a Serenei în fața Simonei, la a opta dispută directă.

simona serena-1
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

O oră și 9 minute a durat partida în care Serena a avut 28 de lovituri direct câștigătoare, față de doar 9 Simona. Americanca a câștigat controlând momentele cheie și știind când să accelereze. Simona a încercat să se lupte cu ea, dar a fost dificil, rareori reușind să aibă un nivel de joc peste al adversarei.

Williams a reușit să câștige 81% dintre punctele jucate cu primul serviciu, față de 58% Simona, și jumătate dintre punctele jucate pe al doilea serviciu al Simonei, în condițiile în care aceasta a avut doar 62% procentajul primului serviciu.

După un prim set în care Simona a condus cu 2-1 și break, Serena a fost mult mai concentrată în al doilea, profitând de toate șansele avute. Chiar dacă a făcut doar 4 erori neforțate în actul secund, Simona a jucat prea mult cu teamă și la siguranță, astfel că a cedat inițiativa.

Calificarea în sferturi la Indian Wells îi va aduce Simonei Halep un premiu de 128.215 dolari şi 215 puncte WTA.


Simona Halep rămâne pe locul 5 WTA, după ce Petra Kvitova, care o putea întrece în clasament, a pierdut, scor 2-6, 6-7 (3), în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, tot în sferturi.

Următorul turneu la carea va participa Simona Halep va fi cel de la Miami (22 martie-2 aprilie), tot din categoria Premier Mandatory. La ediţia trecută, românca a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă tot de Serena Williams.

LIVE TEXT

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 3-6! GAME, SET, MECI SERENA WILLIAMS! Serena închide meciul cu un as. A avut 28 de lovituri direct câștigătoare, față de doar 9 Simona. 

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 3-5. Game la zero în favoarea Simonei, care rămâne în meci. Are nevoie de un break pentru a-și ridica moralul.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-5. Doi ași și Serena este la un game de victorie. Simona nu găsește soluții, e dominată cu autoritate.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-4. Break Williams. Simona pierde pe propriul serviciu de la 30-0 și cu o dublă greșeală la mingea de break a americancei. Pare că mental e copleșită de jocul foarte consistent al Serenei.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-3. Game la zero în favoarea americancei, care accelerează și domină jocul, cu două veniri la fileu. Simona îl cheamă din nou pe Darren Cahill. Australianul e relaxat și râde cu Simona. "E un adversar destul de puternic, nu te mai gândi la altceva, concentrează-te doar la ea.", i-a spus australianul.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 2-2. Simona îi pune probleme Serenei și câștigă primul game în care are mai multe lovituri direct câștigătoare decât erorile neforțate ale adversarei sale.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 1-2. Game câștigat din nou ușor de Serena, care servește constant și nu se precipită. Simona nu joacă rău, dar adversara are mai multe lovituri direct câștigătoare, aici făcându-se până acum diferența.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 1-1. Simona servește mai consistent și egalează scorul în setul secund.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6, 0-1. Serena își face serviciul chiar dacă la 40-0 s-a relaxat și Simona s-a apropiat la 30-40.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-6! REBREAK SERENA! SET SERENA! Simona a salvat două mingi de break de la 0-40, dar apoi a comis o eroare neforțată și astfel se încheie primul set, după 38 de minute.

UPDATE: Halep - S. Williams 4-5. BREAK SIMONA! Excelentă reacție a româncei, care reușește să o pună în dificultate pe Serena cu lovituri lungi, care au ținut-o pe acesta mult în spatele liniei de fund.

UPDATE: Halep - S. Williams 3-5. Simona a condus cu 40-0, Serena a revenit la 30-40, dar apoi a trimis afară o minge relativ simplă și Simona rămâne în set. Are nevoie de un break pentru a continua.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-5. Americanca mai face un game la zero, servind trei ași consecutivi. Simona l-a chemat la bancă pe Darren Cahill. "Continuă să muncești. Nu mai juca pe reverul ei, joacă forhand pe cross, dacă vrei să schimbi, schimbă doar când ești sigură de lovitură și dai tare. Sunt doar șapte game-uri. Dacă nu ratai mingea aia ușoară, era 4-3.", i-a spus antrenorul australian Simonei.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-4. Break Serena. Simona a salvat două mingi de break, de la 15-40, apoi a avut șansa să câștige game-ul, dar a greșit o lovitură simplă.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-3. Serviciul o ajută pe Serena să câștige game-ul fără prea multe probleme. Deocamdată americanca controlează meciul, fiind jucătoarea cu mai multe lovituri direct câștigătoare.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-2! REBREAK SERENA! Simona a salvat o minge de break, dar Serena continuă să lovească puternic și-și face punctele, profitând și de faptul că jucătoarea noastră n-a jucat cu primul serviciu în acest game.

UPDATE: Halep - S. Williams 2-1! BREAK SIMONA! Serena face trei greșeli neforțate în momente simple, mai ales pentru că pare nerăbdătoare să închidă punctele. Simona profită lovind puternic și astfel reușește să fructifice prima șansă de break pe care a avut-o.

UPDATE: Halep - S. Williams 1-1. Simona egalează jucând curajos, cu lovituri puternice. Serena a făcut însă 3 erori neforțate.

UPDATE: Halep - S. Williams 0-1. Game la zero. Serena începe în forță disputa. A servit foarte puternic, a profitat de asta și cu autoritate a închis game-ul.

UPDATE: Simona Halep și Serena Williams au ieșit pe teren și au început încălzirea. Serena a pierdut un singur meci din 22 pe care le-a jucat la Indian Wells. Simona este deținătoarea trofeului. Până în sferturi niciuna dintre ele nu a pierdut vreun set.

Etichete: simona halep , indian wells , halep williams , halep serena , live text halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”