SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Hagi, despre noua ”perlă” de la Farul. ”Are mult talent, știe cu mingea, vede golul”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Liga a 2-a: Corvinul Hunedoara-Mioveni
Play-off

VIDEO Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza, la Stuttgart, după ce a pierdut primul set!

21.04.2015, 15:01

Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, după ce a învins-o în trei seturi pe Garbine Muguruza (Spania), cu 3-6, 6-1, 6-3.

simona-1
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Halep, a doua favorită a turneului, s-a impus la mare luptă, după o oră şi 49 de minute. Simona pierduse ambele meciuri de până acum cu Muguruza (21 ani, 20 WTA): anul trecut iberica s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-3 în turul al doilea la Wuhan, iar anul acesta a învins-o pe Halep la Galaţi, în Fed Cup, cu 6-4, 6-3.

Românca a început cu stângul meciul, pierzându-şi serviciul la debut, iar apoi a fost condusă cu 2-0 şi 3-1. A avut mingi de break în următoarele două game-uri cu Muguruza la serviciu, dar nu a reuşit să profite de ele, iar adversara şi-a adjudecat setul cu 6-3, în 33 de minute.

Muguruza a câştigat primul game din setul secund, dar Halep a restabilit egalitatea după un game dificil, în care a salvat o minge de break. Românca de 23 de ani a jucat din ce în ce mai bine şi a încheiat setul cu un sec 6-1.

În decisiv, Halep a început rău, a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire remarcabilă, câştigând trei game-uri consecutive. Muguruza a restabilit egalitatea (3-3), a avut o minge de break într-un moment foarte important, dar Halep a reuşit să revină la conducere (4-3), apoi a realizat break-ul şi a luat setul cu 6-3.


Muguruza a reuşit 27 de mingi câştigătoare, faţă de 19 ale Simonei, dar jucătoarea spaniolă a comis 42 de erori neforţate, în timp ce Halep a adunat doar 19.

Halep şi-a asigurat un cec de 15.375 euro şi 100 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani şi kazaha Zarina Dias. Constănţeanca are 2-0 în meciurile directe cu Dias şi 1-1 cu Errani, pe care a învins-o anul trecut la Doha cu 6-2, 6-0, în 52 de minute.

Anul trecut, la Stuttgart, Halep (tot a doua favorită) a fost învinsă în optimi de rusoaica Svetlana Kuzneţova, cu 7-5, 7-6 (4). Maria Sharapova este principala favorită şi a câştigat ultimele trei ediţii ale turneului de la Stuttgart. Va debuta joi în turneu, în direct la Digi Sport 3, nu mai devreme de ora 19:30, contra germancei Angelique Kerber. 


UPDATE: GAME, SET, MECI SIMONA! Victorie pentru Simona Halep, după o oră și 49 de minute: 3-6, 6-1, 6-3!

UPDATE: BREAK SIMONA! 5-3! Simona servește pentru meci! 

UPDATE: BRAVO SIMONA! Jucătoarea noastră salvează o minge de break, apoi servește de două ori bine și ține serviciul. Conduce cu 4-3 în setul decisiv.

UPDATE: Game la zero Muguruza, primul din acest meci. Iberica se apără excelent la punctul decisiv și lovește cu dreapta, lung de linie. 3-3 ÎN DECISIV.

UPDATE: EXCEPȚIONAL! Cea mai frumoasă lovitură a meciului, o diagonală scurtă, din alergare, cu dreapta, închide game-ul! 3-2 Simona, în decisiv!

UPDATE: BRAVO SIMONA! BREAK 2-2! Simona revine în setul decisiv și egalează la 2 exact la momentul potrivit. Acum are nevoie să își păstreze serviciul, să rămână agresivă, pentru a o face pe Muguruza să-și piardă încrederea.

UPDATE: 2-1! Din ce situație scapă Simona! Salvează două mingi de break și până la urmă își face serviciul. Ce emoții!

UPDATE: 2-0! Muguruza își face serviciul, nu foarte greu, și se desprinde în setul decisiv. Simona trebuie să reacționeze rapid. A scăzut nivelul exact când nu trebuia, după ce câștigase autoritar setul secund. Acum are de recuperat un break.

UPDATE: OFFF!!! BREAK MUGURUZA! Început slab de set pentru Simona. Muguruza a cerut intervenția antrenorului înainte de decisiv și s-a văzut că acesta i-a dat sfaturi bune. Simona a servit slab cu primul, ceea ce i-a permis ibericei să fie din nou agresivă. 1-0 pentru Muguruza în setul trei.

UPDATE: BREAK ȘI SET SIMONA! 6-3, 1-6! Se joacă decisiv la Stuttgart! Simona a fost extrem de agresivă în setul secund. A trimis returul mult mai lung și mai plat, ceea ce a făcut ca Muguruza să greșească mai mult, pentru că și-a pierdut siguranța loviturilor.

UPDATE: AS SIMONA, 5-1 pentru ea în setul secund. Excelent a revenit a treia jucătoare a lumii în meci, iar în acest moment nivelul de încredere al Muguruzei a scăzut. Simona este cea care lovește acum lung și foarte rapid, în vreme ce iberica se apără destul de slab.

UPDATE: BREAK SIMONA! Excelentă revenire de la 0-30 pe serviciul Muguruzei și game adjudecat la a doua minge de break de care a beneficiat! 6-3, 1-4!

UPDATE: 6-3, 1-3. Simona își face serviciul și păstrează avantajul break-ului.

UPDATE: BREAK SIMONA! Muguruza dă primele semne de oboseală. A făcut prima dublă greșeală și a fost nevoită să joace trei puncte cu serviciul doi. Simona a profitat și a reușit să ia primul break. 6-3. 1-2.

UPDATE: GAME SIMONA! HUH! A fost un game complicat pentru Simona, cu Muguruza beneficiind de o minge de break, salvată de jucătoarea noastră. 6-3, 1-1.

UPDATE: 6-3, 1-0. Muguruza pare de neoprit. O încredere dată de câștigarea primului set o face să joace extrem de sigură pe ea și de exact. Simona nu găsește ritmul și pare că nu simte încă suprafața de joc așa cum trebuie.

UPDATE: BREAK, SET MUGURUZA! 6-3! Simona a servit prea moale în acest game. Mai îngrijorător este faptul că pe parcursul acestui game, înainte de a servi, a părut de două ori că acuză dureri în zona stângă lombară. Altfel, Muguruza a jucat agresiv, lovind repede și extrem de puternic aproape orice minge.

UPDATE: 5-3! Situație identică cu aceea din game-ul precedent pe serviciul Muguruzei. Simona a condus cu 30-0, apoi a avut 40-30, dar a ratat mingea de break. Adversara sa a revenit la un joc agresiv, rapid, și e la un game de câștigarea primului set.

UPDATE: 4-3. Simona își câștigă din nou serviciul cu destul de multă autoritate. Muguruza continuă să joace la limită, extrem de agresiv, știind că are avantaj de un break. Simona a cerut intervenția antrenorului. "Fii reactivă, cât mai reactivă. Cu cât intri în raliu, e mai bine. Ea a greșit mai mult pe rever, dă-i acolo. Fii mai în spate la primul serviciu, sau, dacă stai acolo, mișcă-te, trebuie să te miști. Primele două lovituri din punct sunt decisive.", i-a spus Victor Ioniță Simonei.

UPDATE: 4-2. Simona a condus cu 30-0, apoi cu 40-30, dar Muguruza a salvat mingea de break. Și-a păstrat apoi luciditatea și a servit foarte bine, reușind să nu piardă pe serviciul propriu. A fost însă prima oară în meci când Simona a avut minge de break.

UPDATE: 3-2! Simona servește suficient de solid pentru a nu-i permite adversarei sale să fie cât de agresivă ar fi vrut, astfel că se păstrează avantajul de un break al ibericei.

UPDATE: 3-1! Impecabilă la serviciu Garbine Muguruza. Nicio șansă oferită Simonei!

UPDATE: GAME SIMONA 2-1! Superb ultimul punct al game-ului, cu Simona reușind să trimită o lovitură fină, de sub fileu, în lung de linie. Pare că a descoperit antidotul la jocul adversarei sale din primele două game-uri. A jucat mult mai lung după primul serviciu și Muguruza a greșit mai des.

UPDATE: 2-0 MUGURUZA! Iberica servește oscilant, dar profită de faptul că Simona pare dconectată în aceste prime game-uri. 

UPDATE: BREAK MUGURUZA! 1-0! Simona începe la serviciu, dar nu reușește să profite și pierde game-ul inaugural al disputei. Muguruza a jucat foarte agresiv și a lovit extrem de puternic fiecare minge.

UPDATE: Simona și Muguruza se încălzesc. Ultima oară ele s-au întâlnit la Galați, în februarie, în Fed Cup, când jucătoarea din Spania a câștigat în două seturi, 6-4, 6-3.

UPDATE 22:30: După 2 ore și 40 de minute s-a terminat partida dintre Julia Goerges și Belinda Bencic. Ultima a învins în trei seturi, 3-6, 6-3, 7-5. Simona Halep și Garbine Muguruza se pregătesc să intre pe teren, pentru meciul vedetă al zilei, ultimul, de la Stuttgart.


Meciurile dintre Halep și Muguruza:

23 septembrie 2014: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2, 2-6, 3-6.

8 februarie 2015: Simona Halep - Garbine Muguruza 4-6, 3-6.

"E un cu totul alt meci acum" a declarat Garbine Muguruza.

Anul trecut, Halep a ajuns până în turul doi la Stuttgart, fiind eliminată de sportiva rusă Svetlana Kuznetsova, scor 5-7, 6-7 (4).

Turneul WTA de la Stuttgart e transmis începând de marți, de la ora 13:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.


Etichete: simona halep , simona halep stuttgart , simona halep - garbine muguruza , simona halep romania , turneu stuttgart , simona halep muguruza , halep muguruza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Hagi, despre noua ”perlă” de la Farul. ”Are mult talent, știe cu mingea, vede golul”

Guardiola a rupt tăcerea! Cum a comentat execuția lamentabilă a lui Bernardo Silva, după ce City a ieșit din UCL
bernardo pep
Florentino Perez a decis! I-a găsit înlocuitor fotbalistului care a anunțat că pleacă de la club, după 17 ani
Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League
Reacție vehementă, după ce Florinel Coman a ales să plece de la FCSB în Qatar: ”Mi se pare strigător la cer!”
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Citește și
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
profimedia-0335981547
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”