Porsche Tennis Grand Prix 2024 in Stuttgart, 16.04.2024 Sorana Cirstea (ROU) Porsche Tennis Grand Prix 2024 *** Porsche
Video Sorana Cîrstea - Iga Swiatek 1-6, 1-6. ”Sori”, eliminată în turul trei la Madrid
2023 Cymbiotika San Diego Open - Day 2
Foto A purtat "cel mai urât echipament din istorie", iar acum a dezvăluit cum își alege de fiecare dată ținutele
Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: FCU 1948 Craiova-Universitatea Cluj
Play-out

Video Halep, eliminată în turul 3 la Indian Wells. Înfrângere în două seturi cu Mladenovic

13.03.2017, 09:23

Parcursul Simonei Halep la Indian Wells, turneu pe care l-a câştigat în 2015, s-a încheiat în turul 3. A patra jucătoare a lumii a pierdut în două seturi, scor 3-6, 3-6, în faţa franţuzoaicei Kristina Mladenovic, după o oră şi 42 de minute de joc.

halep mladenovic
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Astfel, Mladenovic conduce acum cu 3-1 în întâlnirile directe cu Halep, care nu a putut trece peste problemele fizice pe care le-a avut în ultima perioadă.

Constănţeanca de 25 de ani a condus cu 1-0 şi 3-2 în primul set, graţie celor două break-uri pe care le-a reuşit, dar nu şi-a putut păstra avantajul. A 26-a jucătoare a lumii a luat următoarele patru game-uri şi şi-a trecut în primul set după aproape o oră.

În actul secund, Mladenovic a reuşit repede să câştige contra serviciului, iar la 3-2 în favoarea adversarei sale, Simona a cerut intervenţia antrenorului său, Darren Cahill.

"Încearcă să controlezi centrul terenului, faci bine acest lucru, dar nu încerca să te deplasezi prea mult spre colţuri, bine? Rămâi agresivă! Nu sunt probleme la retur, dar trebuie să fii mai agresivă la serviciu!", a sfătuit-o australianul pe jucătoarea noastră.


Spre deosebire de meciul cu Donna Vekic, sfaturile lui Cahill nu au mai fost de folos. Halep a pierdut următoarele două game-uri, iar Mladenovic a servit pentru meci, la 5-2.

A urmat cel mai spectaculos game al meciului. Kristina Mladenovic a avut două mingi de meci, dar le-a irosit pe ambele prin duble greşeli. În total, a făcut patru în acelaşi game, dar Simona nu a reuşit să profite, ratând două şanse de câştiga contra serviciului. După încă o minge de meci a franţuzoaicei, anulată cu o minge trimisă aproape pe linie de Halep, scorul a devenit 5-3, iar românca a rămas în meci.

Revenirea sperată nu s-a produs, însă. În game-ul următor, Simona a mai salvat o minge de meci, dar în cele din urmă şi-a cedat serviciul, terminând meciul cu o minge trimisă în fileu. Una din multe greşeli neforţate care au făcut diferenţa, în ciuda momentelor bune pe care Halep le-a avut.


LIVE TEXT&VIDEO

UPDATE 23:52, Halep - Mladenovic 3-6, 3-6. BREAK, SET şi MECI Mladenovic! După o oră şi 42 de minute de joc, Simona Halep a fost eliminată în turul 3 la Indian Wells, turneul pe care l-a câştigat în 2015. În ultimul game, românca a reuşit să salveze o patra minge de meci, însă nu a mai avut puterea să revină şi să prelungească disputa

UPDATE 23:50, Halep - Mladenovic 3-6, 3-5. BREAK, Simona! Game incredibil, într-un moment în care meciul părea încheiat. Mladenovic a irosit două mingi de meci prin duble greşeli, apoi a anulat două mingi de break ale româncei. Simona a anulat la rândul său o minge de meci, cu o minge trimisă aproape pe linie, apoi a câştigat contra serviciului, pentru a rămâne în joc. Patru duble greşeli a comis Mladenovic în acest game. 

UPDATE 23:38, Halep - Mladenovic 3-6, 2-5. BREAK, Mladenovic! Franţuzoaica se desprinde, probabil decisiv, cu un game câştigat rapid pe serviciul Simonei. Mladenovic va servi pentru a încheia meciul. 

UPDATE 23:36, Halep - Mladenovic 3-6, 2-4. Alte două mingi de break irosite de Simona. Mladenovic a găsit de fiecare dată puterea de a reveni, profitând şi de greşelile româncei, şi are în continuare avantajul unui game câştigat contra serviciului.

UPDATE 23:27, Halep - Mladenovic 3-6, 2-3. Simona a revenit de la 15-30 şi şi-a făcut serviciul. În pauză, a discutat cu Darren Cahill, antrenorul său. 

UPDATE 23:25, Halep - Mladenovic 3-6, 1-3. Simona a ratat o şansă uriaşă de a reveni în meci. A condus cu 40-0 pe serviciul adversarei sale, dar apoi a pierdut cinci puncte la rând. Ar putea fi un game care să lase urme în moralul jucătoarei noastre.

UPDATE 23:18, Halep - Mladenovic 3-6, 1-2. BREAK, Mladenovic! Simona continuă să aibă mari dificultăţi pe propriul serviciu. Deşi a anulat o primă minge de break, constănţeanca a comis o nouă eroare neforţată, iar Mladenovic a preluat conducerea în setul al doilea.

UPDATE 23:15, Halep - Mladenovic 3-6, 1-1. Încă un game maraton. Simona a ratat o minge de break şi a dat primele semne de nervozitate, aruncându-şi racheta după o minge trimisă puţin afară. 

#Statistica primului set

UPDATE 23:08, Halep - Mladenovic 3-6, 1-0. Simona începe setul al doilea cu un game câştigat pe propriul serviciu, însă nu fără emoţii.

#În pauza dintre seturi, Mladenovic a avut o discuţie cu mama sa, care îi este şi antrenoare

UPDATE 23:03, Halep - Mladenovic 3-6. GAME şi SET, Mladenovic! După aproape o oră de joc (52 de minute), franţuzoaica a câştigat primul set. Halep a revenit de la 0-30 pe serviciul adversarei, dar o altă greşeală neforţată - o minge trimisă în aut - i-a permis lui Mladenovic să închidă primul act

UPDATE 22:58, Halep - Mladenovic 3-5. BREAK, Mladenovic! S-a repetat scenariul din game-ul anterior de pe serviciul Simonei. De la 0-40, românca a luat două puncte la rând, însă nu a putut evita break-ul. Mladenovic serveşte pentru câştigarea primul set.

UPDATE 22:53, Halep - Mladenovic 3-4. Din nou jucătoarea din Franţa a avut serios de muncă pentru a-şi păstra serviciul. Simona a avut o şansă de break, pe care a irosit-o, însă, şi Mladenovic e din nou în avantaj în primul set.

UPDATE 22:49, Halep - Mladenovic 3-3. REBREAK, Mladenovic! Simona a fost condusă cu 40-0, a luat două puncte la rând, însă nu şi-a putut păstra serviciul, după ce a trimis afară o minge care a ciupit fileul.

UPDATE 22:45, Halep - Mladenovic 3-2. BREAK, Simona! La a treia şansă, a patra jucătoare a lumii a câştigat din nou contra serviciului. Ultimul punct a fost decis de o minge trimisă afară de Mladenovic. 

UPDATE 22:40, Halep - Mladenovic 2-2. Un game solid reuşit pe propriul serviu de Simona, care a încheiat cu un atac frumos în lung de linie şi a restabilit egalitatea.

UPDATE 22:36, Halep - Mladenovic 1-2. Un alt game extrem de lung. Simona a avut nu mai puţin de cinci mingi de break, dar Mladenovic a rezistat şi a preluat conducerea în primul set. 

UPDATE 22:25, Halep - Mladenovic 1-1. REBREAK, Mladenovic! Simona nu a reuşit să-şi consolideze break-ul, iar Mladenovic a egalat, la prima şansă de care a beneficiat pentru a câştiga contra serviciului. 

UPDATE 22:22, Halep - Mladenovic 1-0. BREAK, Simona! După un prim game foarte lung, de peste 10 minute, românca a fructificat a cincea minge de break şi a câştigat contra serviciului, luând astfel iniţiativa încă din startul meciului. 

UPDATE 22:10 - A început meciul. Mladenovic are serviciul în primul game. 

UPDATE 22:05 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi au început mişcările de încălzire. 

Etichete: indian wells , live video halep mladenovic , simona halep kristina mladenovic , live halep mladenovic indian wells


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia
man
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”
ioan-andone
Recomandările redacției
Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după gestul făcut la adresa lui Jurgen Klopp
West Ham United v Liverpool FC - Premier League
”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român
Parma vs Pisa - Serie BKT 2023/2024
Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea
fcu
Citește și
Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”
Iga Swiatek nu a avut nicio emoție cu Sorana Cîrstea și a dat verdictul. ”Ăsta a fost singurul gând”
profimedia-0868337027
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme
Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace
Tennis: US OPEN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale