keys
Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat
rafa-nadal
Video Emoție pură! Nadal a fost eliminat de la Madrid și și-a luat rămas-bun: ”O amintire de neuitat”. ”Râuri” de lacrimi în loja sa
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal European

VIDEO Niculescu-Wickmayer 2-6, 2-6. Monica s-a oprit în sferturi, la Guangzhou. Învinsă şi la dublu

23.09.2015, 11:31

captura niculescu suparata
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

UPDATE: 19:25: Monica Niculescu a fost eliminată în faza sferturilor probei de dublu de la Guangzhou. Alături de Anna-Lena Friedsman, românca a fost învinsă de perechea Martina Hingis/Sania Mirza, cap de serie 1, în două seturi, 2-6, 3-6, după 65 de minute.

Pentru performanţa reuşită în China, Monica Niculescu şi Anna-Lena Friedsman vor primi 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 1.820 de dolari.


Monica Niculescu a fost învinsă fără drept de apel de belgianca Yanina Wickmayer, cu 6-2, 6-2, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Niculescu, deţinătoarea titlului şi a şasea favorită, nu s-a regăsit în acest meci şi a cedat după o oră şi 11 minute. Românca va primi un cec de 6.175 dolari şi 60 de puncte WTA.


Monica Niculescu (27 ani, 49 WTA) a mai jucat de patru ori cu Wickmayer (25 ani, 56 WTA), care conduce acum cu 3-2 în meciurile directe. Belgianca s-a impus în primele două confruntări, în 2009 în calificări la New Haven, cu 6-3, 4-6, 6-3, şi în 2011, în primul tur la Roland Garros, cu 6-0, 6-3. Monica a învins în ultimele două meciuri directe, ambele disputate în 2013, în optimi la Monterrey, cu 6-4, 3-6, 6-1, şi în primul tur la Cincinnati, cu 6-1, 6-2.

Monica Niculescu este programată joi să joace şi în sferturile probei de dublu, alături de germanca Anna-Lena Friedsam, împotriva principalelor favorite, Martina Hingis (Elveţia)/Sania Mirza (India).

Tot joi, Simona Halep, principala favorită, o va întâlni în sferturi pe Denisa Allertova (Cehia).

AGERPRES


LIVE TEXT:

UPDATE: BREAK, SET ȘI MECI WICKMAYER: 6-2, 6-2. Final de aventură la Guangzhou pentru Monica Niculescu. Campioana de anul trecut și favorită numărul 6 a întrecerii din acest an, Niculescu a fost eliminată în aproximativ o oră și 10 minute de Wickmayer la capătul unui meci în care belgianca a dominat la toate capitolele. În semifinale, Wickmayer va juca în compania învingătoarei dintre Kuznetsova și Jankovic.


UPDATE: BREAK NICULESCU: 6-2, 5-2 - La fel ca și în primul set, Niculescu are o tresărire de orgoliu și reușește să facă break-ul, însă senzația este că acesta a venit prea târziu. Pentru a rămâne în meci, Niculescu va trebui să câștige următoarele 3 game-uri.,

UPDATE: BREAK WICKMAYER: 6-2, 5-1 - Monica nu izbutește să-și facă serviciul și belgianca va servi pentru meci după doar o oră de la primul schimb al întâlnirii.

UPDATE: GAME WICKMAYER: 6-2, 4-1 - Încă un game alb pentru Yanina, care se distanțează la 3 lungimi și pare scăpată în câștigătoare, mai ales că jocul sportivei noastre nu dă semne că se va îmbunătăți

UPDATE: BREAK WICKMAYER: 6-2,3-1 - Break extrem de important al jucătoarei din Belgia care se desprinde pe tabelă. Niculescu a avut de mai multe ori ocazia de a închide game-ul, dar a comis mai multe greșeli. Wickmayer returnează în continuare foarte bine și câștigă majoritatea punctelor în care urcă la fileu

UPDATE: GAME WICKMAYER: 6-2, 2-1 - Belgianca își face în continuare fără probleme serviciul și reușește și primul as al întâlnirii, în al doilea game alb consecutiv pe propriul serviciu. La finalul game-ului Niculescu a cerut intervenția antrenorului.

UPDATE: GAME NICULESCU: 6-2, 1-1 - Monica reușește să-și facă serviciul și restabilește egalitatea în actul secund. Game-ul a fost unul echilibrat, belgianca reușind să returneze de fiecare dată tare și precis

UPDATE: GAME WICKMAYER: 6-2, 1-0 - Yanina începe la fel de bine și actul secund și reușește un game alb

UPDATE: BREAK ȘI SET WICKMAYER: 6-2 - Replică imediată e jucătoarei din Belgia care face rebreak-ul și își adjudecă primul set la 2. Wickmayer a fost mult mai agresivă, a urcat mai mult la fileu și a greșit mai puțin decât Niculescu, care pare că încă nu și-a găsit cadența în acestă partidă. Setul secund va începe cu belgianca la serviciu

UPDATE: BRAK NICULESCU: 5-2 - După primul game, Niculescu realizează și primul său break în disputa cu Wickmayer. A șasea favorită a turneului a fructificat prima minge de break pe care a avut-o și va servi pentru a reduce la doar două game-uri diferența.

UPDATE: GAME NICULESCU: 5-1 - Sportiva noastră sparge gheața și câștigă primul game în acest meci. E greu însă de crezut că Monica mai poate întoarce soarta primului set

UPDATE: GAME WICKMAYER: 5-0- Belgianca continuă jocul bun din startul meciului și își face încă o dată serviciul. Niculescu a condus cu 30-15, însă Wickayer a câștigat 3 puncte consecutive și a 6-a favorită a turneului rămâne fără game câștigat în primul set

UPDATE: BREAK WICKMAYER: 4-0 - Niculescu nu reușeste să-și facă serviciul nici din a doua încercare astfel că Wickmayer se distanțează la 4 game-uri. Belgianca a reușit break-ul la prima minge pe care a avut-o în game.

UPDATE: GAME WICKMAYER: 3-0 - Jucătoarea din Belgia domină începutul partidei, lovește mai tare, riscă mai mult și are deja un avans de 3 game-uri în fața Monicăi, care a câștigat doar o minge pe serviciul belgiencei.

UPDATE: BREAK WICKMAYER: 2-0 - Niculescu nu a reușit să impună ritmul în game, belgianca a fost mai agresivă și a fructificat a doua minge de break pe care a avut-o. 


UPDATE: GAME WICKMAYER: 1-0 - Belgianca și-a făcut serviciul cu ceva emoții și s-a impus la 40. 

Cele două sportive au ieșit la încălzire. Partida va începe în următoarele 5 minute cu jucătoarea din Belgia la serviciu. 

Tot astăzi va evolua și Simona Halep, ÎN DIRECT la DIGI SPORT 2, partida cu Allertova fiind programată în jurul orei 14:00.


Monica Niculescu (6) și Yanina Wickmayer se vor întâlni de la ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, în sferturile de finală ale turneului de la Guangzhou, competiție pe care sportiva din România a câștigat-o anul trecut.

Va fi a cincea întâlnire directă între cele două sportive, fiecare bifând câte două succese. Belgianca s-a impus în 2009 la New Haven și în 2011 la Roland Garros în timp ce Niculescu și-a adjudecat ultimele două meciuri, la Monterrey și Cincinnati, în 2013.


Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou, acolo unde românca e cap de serie numărul 6. Ea a învins-o în turul doi pe suedeza Rebecca Peterson, scor 6-3, 6-2.

De două ore și 4 minute a avut nevoie Monica pentru a se impune în fața scandinavei, care ocupă locul 147 mondial, timp în care a câștigat de șase ori pe serviciul acesteia, cedându-l pe cel propriu de două ori.

Monica, 27 de ani și locul 49 WTA, deţinătoarea titlului la Guangzhou, şi-a asigurat un cec de 6.175 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 11:00, pe Yanina Wickmayer (Belgia), care a trecut, 6-3, 6-4, de portoricanca Monica Puig.

De asemenea, Monica Niculescu va juca la dublu, în primul tur, alături de Anna-Lena Friedsam (Germania), împotriva perechii Ana Morghina (Rusia)/Ling Zhang (China).

Etichete: monica niculescu , niculescu guangzhou , monica niculescu guangzhou , niculescu peterson guangzhou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
sabalenka
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”
ryan-garcia
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”
Chelsea v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 02 May 2024
Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”
gigi-becali
Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația
Sandro Tonali file photo
Citește și
Simona Halep a spus ”DA”, iar americanii au reacționat: cum au comentat decizia româncei
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”
Screenshot 2024-05-01 144559
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act
Nadal nu l-a uitat pe Ion Țiriac după eliminarea de la Madrid Open: ”Următoarele generații se vor bucura, cu siguranță!”
tiriac-nadal-profimedia

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”