(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
vizual digi 1
(P) Cu gândul la D10S. Napoli - Barcelona, meci special în “casa” lui Diego Maradona
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
Play-out

(P) FCSB-Dinamo, o super-rivalitate!

04.10.2019, 09:00

Locurile în clasament nu mai contează atunci când ai în față rivalul etern. Nu mai ții cont de valoare, de forma de moment, de statistică, de atmosfera de la club. Ești obligat să joci cu sufletul. Pentru tine, pentru suporteri, pentru istorie… Superbet s-a pregătit pentru Derby de România cu SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe marcatori, cornere, cartonașe, precum și alte momente importante ale meciului și ofertă SuperLive (cote mărite pentru cele mai populare pariuri care se pun în timpul desfășurării meciului). Deschide cont și pariază la cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est!

191002_fcsb_dinamo
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Înscrie-ți biletele și în promoția Superbet cu premii zilnice în bani!

Meciul se joacă în plină promoție Superbet. Până pe 28 octombrie inclusiv, fiecare bilet de pariuri sportive (single și sau combo, pre-meci și/sau live) de cel puțin 20 Lei miză și cotă de peste 1.5 plasat în orice agenție Superbet, pe site-ul online Superbet sau în aplicația mobilă Superbet poate aduce prin tragere la sorți premiul zilnic de 1.000 euro net, premiul săptămânal de 5.000 euro net sau marele premiu de 20.000 euro net! Orice sport preferi să pariezi, înscrie-ți bilete în campania #CastiguriDeCampion pe pagina promotii.superbet.ro

Arena super-viselor!

Partida se joacă pe Arena Națională, SuperStadionul construit pe locul fostei arene 23 August redenumită după căderea comunismului Stadionul Național Lia Manoliu. Greu de crezut că tribunele vor fi pline, dar cu siguranță, vom asista la o coregrafie spectaculoasă a galeriei dinamoviste. Rămâne să vedem dacă și echipa se va ridica la înălțimea prestației și pretențiilor propriei “peluze”. În meci, FCSB e mare favorită. Cotele, valoarea loturilor și performanțele recente ale celor două echipe anunță un meci dezechilibrat. Oare va reuși Dinamo să obțină un rezultat de vis pentru fani sau le va produce o nouă dezamăgire în actuala stagiune? Echipează-te cu cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive din România și vei putea paria chiar și de pe stadion! Instalează gratuit aplicația Superbet de aici:


Unicul căpitan cinstit cu un super-rezultat!

Meciul se dispută în ziua în care se împlinesc 19 ani de la decesul lui Cătălin Hîldan, căpitanul de legendă al lui Dinamo de la începutul acestui secol. Alb-roșii sunt obligați să-i cinstească memoria cu un rezultat pozitiv. 3 dintre ultimele 5 dueluri în care FCSB a fost gazdă s-au încheiat la egalitate (X), celelalte două fiind câștigate de roș-albaștri. Ultima victorie a lui Dinamo în campionat pe terenul rivalei datează din 2011, atunci când meciul se juca la intensitatea Eternului Derby și toți suporterii îl considerau Steaua-Dinamo.

FCSB, redutabilă în duelurile cu echipele puternice! 

Echipa gazdă s-a mobilizat exemplar în meciurile cu principalele contracandidate la titlu în acest sezon: 2-1 contra Viitorului, 1-0 pe terenul Craiovei și 0-0 acasă în fața campioanei en titre CFR Cluj. Dinamo a avut un start de sezon horror. Înfrângeri pe linie în fața acelorași 3 adversari menționați anterior: 0-5 cu Viitorul, 0-2 cu Craiova și 0-1 la Cluj. Poate Dinamo revitalizată de Uhrin să reziste în fața FCSB-ului care devine în mandatul lui Bogdan Argeș Vintilă o echipă specialistă în derby-uri?

FCSB 20 - Dinamo 12 în acest sezon!

Acesta e “scorul” meciurilor oficiale jucate în acest sezon de cele două echipe. FCSB are pe lângă 11 etape de campionat și Șaisprezecimea din Cupa României și 8 meciuri în tururile preliminare din Europa League, competiție în care a ajuns până în Play Off. Un plus de experiență stagională are o poate ajuta să gestioneze o partidă cu o asemenea încărcătură emoțională.

FCSB de 4 ori vicecampioană, Dinamo de două ori în play-out!

Schimbarea de sistem competițional n-a fost benefică adversarelor de sâmbătă. FCSB a câștigat ultima oară titlul în 2015, în ultimul sezon dinaintea trecerii la formatul actual: sezon regulat (26 etape) urmat de play-off (10 etape) respectiv play-out (14 etape). FCSB a încheiat de fiecare dată pe 2 campionatul, în urma Astrei (2016), Viitorului (2017) și CFR-ului din Cluj (2018 & 2019). Dinamo a reușit un loc 3 în 2017, dar ultimele 2 ediții de campionat au aruncat-o în lupta pentru evitarea retrogradării. Ultimul titlu câștigat de Dinamo datează din 2007.

2 foști dinamoviști în primul 11 al FCSB?

În acest moment, în lotul roș-albaștrilor se află 3 fotbaliști care au trecut pe la Dinamo. Împreună, au peste 180 de meciuri în tricolul echipei care le va fi adversară sâmbătă seară: portarul Bălgrădean (90 meciuri în tricoul lui Dinamo), Salomao (55 meciuri / 15 goluri pentru Dinamo) și Gnohere (45 meciuri / 17 goluri la Dinamo).

ECHIPE PROBABILE

FCSB

Bălgrădean - Crețu, Cristea, Planici, Panțâru - Oaidă, Ovidiu Popescu, Florin Tănase – Dennis Man, Gnohere, Florinel Coman. 

DINAMO

Piscitelli - Denis Ciobotariu, Puljici, Mihai Popescu, Corbu - Mrzljak, Filip - RMoldoveanu, Nistor, Neicuțescu - Montini. 

Te simțim gata de meci, gata de SuperBilete prinse pe această confruntare! Pontul e știut: pariurile se pun la Superbet, meciul se vede la DigiSport!

Etichete: fcsb - dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului
Rusia acuză Statele Unite că „sunt direct implicate” în războiul din Ucraina. Ce a stârnit furia Kremlinului

Kremlinul susţine că livrarea de rachete americane ATACMS Ucrainei nu va schimba nimic în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Recomandările redacției
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

Foto Xavi a ajuns de râsul internetului! Meme-urile apărute după ce și-a încălcat cuvântul și a rămas la Barcelona
xavi
Marius Ștefănescu a auzit de suma de 10.000.000€ și a reacționat: ”Dau eu un euro, ca să plec”
February 25, 2024, Sfantu Gheorghe,Romania, Superliga Season 2023-2024, Stage 27, SEPSI OSK vs FC Universitatea Cluj, Se
Live Video&Text UTA Arad - Oțelul Galați 0-0, ACUM pe DGS 1. Moldovenii marchează, dar golul este anulat
FOTBAL: AFC UTA ARAD - ACS SUPORTER CLUB OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (13.11.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media