Daniel Ghiță - Cătălin Moroșanu, o înfruntare așteptată cu sufletul la gură

”Minți, te contrazici, nu ești bărbat!”. Daniel Ghiță, atac violent la adresa lui Cătălin Moroșanu

11.12.2018, 09:00
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Daniel Ghiță (37 de ani) continuă lupta pe două planuri. După ce s-a luat de Benny Adegbuyi (33 de ani), luptătorul a lansat un nou atac furibund și la adresa lui Cătălin Moroșanu (34 de ani). Ghiță nu este de acord cu felul în care ”Moartea din Carpați” a pus problema pentru ca mult așteptatul duel dintre cei doi să se desfășoare în viitorul apropiat.

”De la cineva care este sub nivelul meu , nu accept oferte, pentru ca eu sunt adevăratul luptător, care am fost numărul 1 mondial.

  1. Moroșanu tot țipa că trebuie să lupt în ’condițiile impuse de el și în gala lui’. Cine ești? Neica Nimeni , tu te crezi deja Muhammad Ali de Românica? Devi penibil! Cine ești tu? Ce-ai realizat tu în kickbox să pui condiții? Cred, că de la Regele Junglei ai impresia că tu ești regele kickbox si in România ? Ce performante ai tu sa pui condiții? Provocarea mea ar trebui sa o înțelegi ca o onoare! Este o înjosire pentru kickboxul românesc! Vreau sa arat lumii lupta între “ campioni K1” și adevărații luptători!
  2. In conferinta de presa minți și te contrazici singur! Ne spui și unde are loc gala ? El deja a aranjat, singur fără sa ma întrebe și pe mine ,dar cred ca are fantezii.De ce continui sa minți? Începi sa aberezi sau îți crezi propriile aberații? De unde așa aroganta ? Cine te crezi ?
  3. Începi sa te victimizezi și sa te vaiți in livuri pe FB , și ma insulți : sunt prost, frustrat, invidios, ca eu ți-am atacat familia! Eu? Nicidoata! Insulți și te ascunzi după un Fb și te vaiți ca babele. Eu nu te am insultat niciodată. Am ripostat, ceea ce te a suparat ca îți stric jocurile!
  4. De ce toate se întâmpla pe fb ? Nimic concret in realitate! Vrei sa îți faci imagine cu numele meu! Numele meu scoate bani Cash. Sportul nu contează! Nu se vând biletele , de aceea vorbești de Ghita? Te stresează lumea ca te întreabă când lupți cu Ghita ?
  5. De ce denaturezi adevarul și minți opinia publica?Tu vrei sa candidezi la europarlametare in Mai 2019 din partea PNL, iar eu ti am stricat planul. Hai, luptam in Aprilie 2019! Înainte de alegeri. Folosești sportul pentru campania ta electorală??!Amâni deja lupta in Iunie 2019, ar fii deja 8 luni! După ce primesti bătaie ...da rău in campania electorală nu da bine, îți pierzi credibilitatea. Eu nu sunt in niciun partid politic și nu candidez la Europarlamentare ! Nu i așa ?
  6. Pe ce as putea sa fiu eu invidios? Pe frumusețea ta? Performanța ta? Sa fim serioși! Stilul tău ca faci pe prostul și te victimizezi nu este stilul meu. Eu nu mă chilotaresc pe bani, nu am nevoie de voturi, nu suport văicăreala și victimizarea ieftină pentru un like pe FB.
  7. Încetează sa pui tu condiții, doar pe Facebook , ca managerii mei aștepta concret, un telefon nu doar minciunile tale pe FB!”, a răbufnit Ghiță, pe contul său de social media.

Daniel Ghiță spune că Moroșanu a început să-i copieze stilul vestimentar, dar și alte activități caritabile.

”Eu deja m-am săturat de minciunile tale! Nu ești bărbat și ești penibil. Fanii tăi văd că te ascunzi după un Facebook, după o petardă sa nu lupți! Tu nu poți pune condiții! Ești inferior mie, eu ar trebui sa pun condiții!

Ieși public și spune că îți este frică să lupți cu mine și nu mai folosi ’campion K1’ niciodată! De o lună de zile am curățat așa zișii campioni K1 de la TV. Faci bani și îți bati joc de sportul românesc.
Minti și nu ești bărbat!

Eu zic, în loc să stai sa faci intrigi si jocuri murdare, mai bine fă ceva constructiv, că ești destructiv. Mă copiezi, la costum cu cămașă albă, caritabilul, care dă pachete la copii, doar dacă e presa, și de show înainte de sărbători. Roagă-l pe cărăușul de genți al lui Irimia, să schimbe tactica și să-și asume circul în care te-a băgat!

Ora și data!”, a mai punctat Daniel Ghiță.

Etichete: catalin morosanu , daniel ghita , bataie daniel ghita-catalin morosanu , daniel ghita benny adegbuyi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Foto ”Bijuteria” de 10.000.000€ din București prinde contur: în 2024 va fi dată în folosință

Video&Foto Victoria carierei! Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe marele Badr Hari! Prestație uimitoare a românului

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”